Haber 16

Ucuz iPhone, iPhone 4s tanıtımı yapıldı!

Aylardır merakla beklenen etkinlikte iPhone 5 yerine iPhone 4S haberi geldi. Apple, yaşattığı bu hayal kırıklığının cezasını çekmeye başladı bile. İşte iPhone 4s tanıtım videosu..

Ucuz iPhone, iPhone 4s tanıtımı yapıldı!
  • Son Dakika / Teknoloji
  • 05 Ekim 2011
  • Ucuz iPhone, iPhone 4s tanıtımı yapıldı! için yorumlar kapalı
  • 346 KEZ OKUNDU

iPhone ile hızlı bir çıkış yakalayan Apple, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği etkinliği nihayet gerçekleştirdi. Ancak beklentiler, tam olarak karşılığını bulamadı ve iPhone 5 yerine iPhone 4S haberi geldi.


Etkinliğin, diğerlerinden en önemli farkı, firmayı şahlandıran CEO olan Steve Jobs yerine gelen yeni isim Tim Cook’un  sahnede olmasıydı. Tabi, tek fark CEO’nun değişimi olmadı. Jobs’tan gelen flaş yenilikler, bu sefer yerini sessizliğe bıraktı.




iPhone 4S, tahmin edildiği gibi satılmakta olan iPhone 4’lerden çok daha hızlı bir işlemciye sahip olan ve Full HD (1080p) çekim yapabilen bir model.


İzleyenlerin heyecanına karşılık veremeyen bu gelişme, yatırımcıları da üzmüş olacak ki; Apple hisseleri yeni bir model duyurmasına rağmen düşmeye devam etti.



Yatırımcılardan gelen bu sert tepki, firmanın mühendisleri ve yöneticileri üzerinde iPhone 5’i en kısa zamanda satışa hazır hale gatirmeleri için önemli bir baskı unsuru olacak gibi görünüyor.


(ShiftDelete.Net)


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ