Haber 16

UEFA’dan Fenerbahçe’ye kötü haber

UEFA’dan yapılan son açıklama, alınacak kararların TFF’yi bağlayacağını ihtimalini güçlendiriyor.

UEFA’dan Fenerbahçe’ye kötü haber
  • Son Dakika / Spor
  • 15 Haziran 2013
  • UEFA’dan Fenerbahçe’ye kötü haber için yorumlar kapalı
  • 346 KEZ OKUNDU

3 Temmuz 2011’de başlayan şike soruşturmasının ardından ülkemizde başlayan yargı süreci hala sürerken UEFA bu konuda bir adım atarak iki temsilcimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı Disiplin Kurulu’na sevk etti.


UEFA 24 HAZİRAN’DA KARAR VERECEK


5 yöneticisiyle beraber Sarı-Lacivertlileri kurula sevk eden UEFA, 2 yıl Avrupa’dan men cezası isterken, 2 yöneticisiyle beraber kurula sevk edilen Siyah-Beyazlılara da 1 yıl men talep edildi. 21 Haziran’da savunmasını verecek Beşiktaş’ın ardından 22 Haziran’da savunmasını yapacak olan Fenerbahçe’nin kaderi 24 Haziran haftasında UEFA tarafından tayin edilecek.


GERİYE DÖNÜK KARAR DA VERİLEBİLİR


İşte bu durum sonrasında oluşturulan senaryolar ve yapılan haberlerin bir kısmıyla ilgili UEFA’dan açıklama geldi. Avrupa futbolunun patronu olan kurum, disiplin organlarının bağımsız olduğunu vurgulayarak, disiplin soruşturması sürecine ilişkin bir tahminde bulunamayacağını belirtti.
 
BASIN “GERİYE DÖNÜK KARAR” YOK DEMİŞTİ


Dün ulusal basında yer alan ve TFF kaynaklarına dayandırılan haberlere göre UEFA’nın ‘geçmişe yönelik karar almayacağı’ ifade edilmişti. UEFA bu açıklamayla tahminde bulunulamayacağını, kurullarının kendi kararlarını vereceklerini belirtmiş oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ