Haber 16

Ünal Aysal Yönetim Kurulu Adaylarını Tanıttı

Galatasaray’ın başkan adayları arasında yer alan Ünal Aysal, yönetim kurulu listesindeki isimleri…

Ünal Aysal Yönetim Kurulu Adaylarını Tanıttı
  • Son Dakika / Spor
  • 11 Mayıs 2011
  • Ünal Aysal Yönetim Kurulu Adaylarını Tanıttı için yorumlar kapalı
  • 274 KEZ OKUNDU

Galatasaray’ın başkan adayları arasında yer alan Ünal Aysal, yönetim kurulu listesindeki isimleri üyelere tanıttı.


Galatasaray Adası’nda düzenlenen toplantıda üyelere planlarını aktaran Ünal Aysal, yönetim listesine aldığı isimleri tek tek podyuma davet ederek, takdim etti.


”Dünden bahsetmeyeceğim çünkü bizim görevimiz dünü yargılamak değil, geleceği inşa etmektir” cümleleriyle üyelere seslenen Aysal, şöyle devam etti: ”Bizler birer Galatasaraylı olarak vizyoner ve netice odaklı bir kültürde yetiştik. Bu kültür, bu vizyoner bakış, bize gurur dolu, şanlı bir tarih armağan etti. Türkiye’de başka hiçbir kulübün sahip olmadığı başarıları getirdi bize. İmkansızları gerçekleştirmemizi sağladı. Sadece biz Galatasaraylıların değil, tüm Türkiye’nin öz güvenini yükseltti. Bu durum bize sürekli başarıyı dikte ediyor. Sadece ulusal değil, uluslararası düzeyde başarı. Bir defa değil, bir daha, bir daha, bir daha…”


“ÜNAL AYSAL, GALATASARAY’I TEK BAŞINA YÖNETMEYECEK”


Yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimlere dikkati çeken Aysal, ”Yönetim kurulu adaylarımıza yakından baktığınızda görebilirsiniz, her biri Galatasaray’ın çok yönlü ihtiyaçlarına uzmanlıklarıyla, deneyimleriyle, ulusal ve uluslararası alanda çözümler üretebilecek, farklı alanların başarılı kişileri. Her biri kendi alanında liderlik vasıflarına sahip” dedi.


Tek adam yönetimlerinin geride kaldığını vurgulayan Ünal Aysal, ”Bilmenizi isterim ki, Galatasaray’ı Ünal Aysal tek başına yönetmeyecek. Galatasaray’ı hep birlikte yöneteceğiz. Kişilere ve özellikle tek kişiye bağlı yönetimlerin, Galatasaray gibi son derece büyük ve önemli kurumlar için mazide kaldığı inancındayım” diye konuştu.


”BAŞARI KONUSUNDA FALCILIK YAPMAM”


Ünal Aysal, geleceğe dönük başarılar için kesin vaatleri olmayacağını söylerken, ”Sportif alanda başarı konusunda falcılık yapmam, yapılmasını da doğru bulmam. ‘Gelecek yıl şampiyonuz, önümüzdeki dönemde şu kadar kupa kazanacağız’ demem, diyemem. Ama sportif başarıyı sürekli hale getirecek bir Galatasaray modelini kurmak için bu şerefli göreve talibiz” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ