Haber 16

Ünay Aysal’dan çarpıcı açıklamalar

Yıldırım Demirören’in TFF başkanı seçilmesinin ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal’dan çarpıcı açıklamalar geldi…

Ünay Aysal’dan çarpıcı açıklamalar
  • Son Dakika / Spor
  • 27 Şubat 2012
  • Ünay Aysal’dan çarpıcı açıklamalar için yorumlar kapalı
  • 314 KEZ OKUNDU

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılıların resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile yeni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e destek vereceklerini açıkladı.


İşte Ünal Aysal’ın resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklama;


Türk futbolu açısından son derece önemli ve kritik günler yaşamaktayız. Ne yazık ki, 3 Temmuz’dan bu yana  “Şike Soruşturması” olarak adlandırılan süreç, iyi niyetli olduğuna inandığımız çeşitli çabalara rağmen Türk futboluna zarar vermeye devam ediyor. Bunun yönetilmesi zor bir süreç olduğunun herkes gibi biz de bilincindeyiz.


Bu noktadan hareketle daha önce dile getirmiş olduğumuz hassasiyetlerimizin dikkate alındığına kâni olarak ve de açık ve net olarak Genel Kurula verilen vaadlere güvenerek TFF’nin bugün yapılan seçimlerinde tüm futbolumuzu temsil eden unsurların tek vücut halinde hareket etmesinin ulusal çıkarlarımız açısından daha yararlı olacağı kararını verdik ve bu yönde hareket ettik.


Sayın Demirören ve ekibini, futbolumuzu bu karanlık günlerden yukarıda belirttiğimiz hedefler doğrultusunda bir an önce çıkartacakları umudu ve inancıyla tebrik eder, alacakları her adil, yapıcı ve vizyoner kararda  sonuna kadar destekleyeceğimizin bilinmesini isteriz.


Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Ünal Aysal

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ