Haber 16

Ünlü VJ Defne Joy Foster öldü

Son olarak “Yok Böyle Bir Dans” adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan’daki bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Foster geçen hafta dans yarışmasından elenmişti.

Ünlü VJ Defne Joy Foster öldü
  • İslam / Son Dakika
  • 02 Şubat 2011
  • Ünlü VJ Defne Joy Foster öldü için yorumlar kapalı
  • 328 KEZ OKUNDU


Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Caddebostan’daki bir evde ölü bulundu. Evin Foster’in bir arkadaşına ait olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

32 yaşındaki Defne Joy Foster son olarak özel bir televizyon kanalındaki ”Yok Böyle Dans” adlı programda yarışmacıydı.


DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

2 Mayıs 1979 doğumlu dizi oyuncusu, sunucu ve eski VJ’dir.


Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu’nda okudu. 2008’de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009’da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.


İşte Foster’in ölü bulunduğu ev




kullan


İlk olarak Kral TV’de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre “Sihirli Annem” adlı dizide “Eda” karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu.


tv8’de yayınlanan “Bir İş İçin Lazım” adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan “Çeyiz Şov”u sundu. Defne Joy Foster, geçtiğimiz yıl Kanal 7’de de “Zula” isimli programı sunmuştu.

Foster, NTV’de “Yeşil Ekran” kuşağında da sunuculuk yaptı.

Son olarak Acun Ilıcalı’nın sunup, yapımını üstlendiği “Yok Böyle Dans” adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.


haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ