Haber 16

Unutulmaz dizisi facebook

Unutulmaz dizisi facebook Huzur sokağı bir çoğumuzun ilgi ile ve beğenerek izlediği dizilerden birisi şüphesiz. Dizi gerek konusu gerekse oyuncuları ile başarılı bir seyir izlemekte..

  • Diziler / Son Dakika
  • 11 Ocak 2013
  • Unutulmaz dizisi facebook için yorumlar kapalı
  • 385 KEZ OKUNDU

Unutulmaz dizisi facebook
Huzur Sokağı” nda “Unutulmaz” dan esintiler

Huzur sokağı bir çoğumuzun ilgi ile ve beğenerek izlediği dizilerden birisi şüphesiz. Dizi gerek konusu gerekse oyuncuları ile başarılı bir seyir izlemekte..

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde küçük bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmak istedim;

Huzur sokağı Cuma günü yayınlanan bölümünde, şu sıralar Atv ekranlarda tekrarları yayınlanan Unutulmaz dizisi ile ilgili kareleri anımsattı. Benim gibi bir çok Unutulmaz izleyiciside diziyi izlerken aynı şeyi düşünmüştür büyük olasılıkla.. Bizleri bölümlerini sabırsızlıkla beklediğimiz Unutulmaz günlere götüren dizideki bu hoş mizansen şöyle gelişiyor:

Şükran yağmurlu bir günde sokakta yürüyor ve daha önce hiç tanımadığımız diziye yeni katılan bir karakter arabası ile hızla yol alıyor ve Şükranın yürüdüğü sokağa saptığında aynı hızla su birikintisine giriyor ve su birikintisinin yanından geçmekte olan Şükranı tepeden aşağı ıslatıyor. Su birintisine girip bir bayanı ıslattığını farkeden sürücü arabayı durdurup bayandan özür diliemek için aşağı iniyor. Mahcup tavırları ile karşısındaki genç kızdan özür diliyor. ( bu türkiye şartlarında gayet garip bir durum olsada iki diziyi birbirne bağıyor) ve Şükrandan etkileniyor.

Unutulmaz dizisinin fanatikleri ve su an dizinin tekrar bölümülerini izleyen izleyicilerde bilirler ki; Harun ve Eda nın tanışmasıda üç aşağı beş yukarı böyle olmuştur. Harun yağmurlu bir günde arabası ile giderken yanında arkadaşıyla hararetli şekilde tartışıyordur, bir alışveriş merkezi önünde hızla su birikintisine girer ve Alışveriş merkesinden çıkan Eda yı baştan aşağıya ıslatır. Bir bayanı istemeden ıslattığını farkeden Harun arabayı durdurur ve bayandan özür diler hatasını telafi etmek ister ve olaylar gelişir. Burada tek fark huzur sokağındaki sürücü Şükranın eski aile dostlarının oğlu çıkarken Unutulmaz da sürücü Eda nın ablasının evlenmeyi düşündüğü kişidir.

Unutulmaz İle benzeyen diğer bir ayrıntı ise; yine Unutulmaz fanatikleri bilirler ki Şükranı ıslatan sürücünün evi Unutulmazda ki Harun ve Eda nın gözlerden ırak buluştuğu evdir.

İki dizi farklı konularda farklı seyirci kitlesi ile yol almış olsada bu küçük ayrıntı eminim, Unutulmaz izleyicisine küçükte olsa hoş bir seda yaşatmıştır .

Read more: http://www.kanald.com.tr/turkan#ixzz2HfowUKc7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ