Haber 16

Vadi’de yaşananlar gerçeğimi anlatıyor?

Oyuncu Sedat Savtak’ın canlandırdığı karakter, dizide Cumhurbaşkanını bile tehdit edebilecek derecede…

Vadi’de yaşananlar gerçeğimi anlatıyor?
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 14 Kasım 2011
  • Vadi’de yaşananlar gerçeğimi anlatıyor? için yorumlar kapalı
  • 351 KEZ OKUNDU

Dizinin 123’üncü bölümünde diziye katılan “Kazım Kaşifoğlu” karakterinin, aslında Kozinoğlu’nu anlattığı öne sürülmüştü.


Oyuncu Sedat Savtak’ın canlandırdığı karakter, dizide Cumhurbaşkanını bile tehdit edebilecek derecede güçlüydü. Dizideki Kaşifoğlu karakterinin son bölümde Yeşil’i canlandıran “Kara”, Kaşifoğlu’nu öldürmek için yeniden sahaya iniyordu. Dizinin bu zamanlaması, tartışmaları da beraberinde getirdi.


3 GÜN ÖNCE YAYIMLANDI


Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin, geçen perşembe yayınlanan 136. bölümünde, Kaşif Kozinoğlu karakterini, Kazım Kaşifoğlu adıyla canlandıran karakter, için ölüm emri verilmişti. Bu bölümün yayınlanmasından üç gün sonra Kaşif Kozinoğlu’nun Silivri’de şüpheli ölümü, kafaları karıştırdı Polat Alemdar, bu bölümde, uyuşturucu satıcısı Yaşar Katırcı’ya ‘Kaşifoğlu’nu (Kozinoğlu) teslim ediyor.


Kızının ölümünden Kaşifoğlu’nu sorumlu tutan uyuşturucu ağası Yaşar Ağa, kızının Kurtlar Vadisi’nde, Kazim Kaşifoğlu, ölüme giderken polislerce kurtarıldı. Mezarında Keşifoğlu’nu öldürmek isterken, polis engeline takıldı. Devletin içinden bir birim, “O gizli tanık” diyerek, Yaşar’ın elinden Kaşifoğlu’nu kurtardı. Ancak, Yaşar Ağa’nın yardımcısı ilhan, “Kaşifoğlu azrailin ben olacağım. Seni öldüreceğim” diye bağırarak, Kaşifoğlu’nun polis aracıyla gidişine isyan etti. Yaşar Ağa da, bir devlet yetkilisine, “O Kaşifoğlu’nu tahammüden öldüreceğim, itiraf ediyorum. Bana verin onu. Ben öldüremezsem, arkamdan gelenler öldürecek” diyerek, açıkca meydan okudu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ