Haber 16

‘Vali kontürüm yok beni ara!’

Bu bir Türkiye fotoğrafı. Aydın Valisi halka telefon numarasını verdi. Arayanlar arasında “kontürüm yok beni ara” diyenler var.

‘Vali kontürüm yok beni ara!’

Cep telefonunu halka açık tutan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, bazı kişilerin telefonu çaldırıp kapattığını, bazılarının da “Kontörüm yok, beni ara” dediğini anlatırken bu durumu ‘demokrasinin nimeti’ olarak nitelendirdi.

Vali Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, telefonunu basın aracılığıyla kamuoyuna açıkladığını hatırlatarak, çok sayıda kişinin kendisini aradığını ve sorunlarını anlattığını söyledi. Arayanların hepsini dinlediğini ve ilgili yerlerle bağlantı kurmalarını sağladığını anlatan Coş, şöyle dedi:

Bazen de enterasan durumlar oluyor. Telefonu çaldırıp kapatarak aramamı bekleyenler var. Kimisi de ‘Vali bey, kontörüm yok kapatmak zorundayım, sen arasan da konuşsak’ diyor. Bu durumdan hiçbir şikayetim yok ve demokrasinin nimeti olarak değerlendiriyorum. Toplantıda olmadığım zaman, kendi telefonuma kendim cevap veririm. Toplantıdaysam ancak o şekilde korumam yanıtlar. Vatandaşlarımız istediği saatte beni arayabilir. Kimse çekinmesin. Biz halkımıza, milletimize, vatanımıza hizmet etmek için varız. Vatandaşlarımızın işlerinin hiçbir yerde aksamamasını istiyoruz. Beni aramaya devam edin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ