Haber 16

Yabancı dizi hd izle

Yabancı dizi hd izle Geçtiğimiz hafta, iki yeni dizi daha start aldı. Bunlardan biri yerli ve Kanal D’de yayınlanıyor.

Yabancı dizi hd izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 28 Eylül 2012
  • Yabancı dizi hd izle için yorumlar kapalı
  • 425 KEZ OKUNDU

“Kayıp Şehir”… Dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat ve Ahmet Mekin gibi oyuncular rol alıyor. Dizi, cuma günleri izlenme oranlarında nasıl bir yer bulur, bunu söylemek için henüz erken ama hikayesinin içtenliği ve sıcaklığı, diyalogları, müzikleri, göz dolduran oyunculuk performansları ve görsel kalitesiyle daha ilk bölümden sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. “Kayıp Şehir”, cuma akşamı, hem Türkiye’de, hem de dünyada trendig topic (tt) oldu, dizinin başrol oyunculardan Gökçe Bahadır da (tt) listesinde yer aldı. “Kayıp Şehir” in bu yönüyle, geçtiğimiz sezonlarda sosyal medyanın gözdesi olan “Behzat Ç.”ye ciddi bir rakip olcağını şimdiden söyleyebiliriz.


Yeni başlayan bir başka dizi, cnbc-e’de yayınlanan “Newsroom”… Amerikan yapımı dizi, küreselleşen ve kapitalist oyunların tezgahına düşen yeni dünya yapısında gazetecilik ya da televizyon haberciliği yapmanın ne denli bıçak sırtı bir iş olduğunun altını çiziyor. Konuya izleyici açısından şöyle bakabiliriz: Size sunulan haberleri mi, yoksa gerçekleri mi duymak istersiniz? Yanıt tabii belli: Gerçekleri… Peki, gerçekten “gerçekleri” mi duyuyoruz?
“The Social Network” ve “Moneyball”un yazarı Aaron Sorkin’den günlük haber programı yapan insanların yaşamlarına heyecan verici bir bakış “Newsroom” yani “Haber Odası”… Ünlü bir petrol şirketinin neden olduğu petrol sızıntısından, Arap Baharı’na pek çok gerçek olayı konu edinen dizi, izleyiciyi haberciliğin kamera arkasına götürüyor. Ana haber sunucusu Will McAvoy, onun yapımcı yönetmeni ve eski sevgilisi MacKenzie MacHale, patronları Charlie ve haber ekibini merkezine oturtan dizi, şirket çıkarlarının ve reklamverenlerin baskısına rağmen ekibin idealist bir şekilde doğru habercilik yapma misyonunu aktarıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ