Haber 16

Yağış geliyor, sıcaklıklar düşecek

Kış geride kaldı, güneş yüzünü gösterdi. Ancak beklenen bahar yağmurları da gecikmedi. Yüzünü gösteren güneşli hava, yerini yağışlara bırakıyor.

Yağış geliyor, sıcaklıklar düşecek

Kış geride kaldı, güneş yüzünü gösterdi. Ancak beklenen bahar yağmurları da gecikmedi.

Bu hafta, hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.

Meteoroloji mühendisi Barış Özgün “Ancak bu azalma mevsim normallerinin çok altınaindirmeyecek, hava sıcaklıklarını 1-2 derecealtına inecek. Yurdun iç ve doğu kesimlerinde ise 2-4 derece sıcaklık düşüşleri bekliyoruz.” diye konuştu.

Hava sıcaklıklarındaki düşüş büyük kentlerde de kendisini hissettirecek ancak haftasonunda hava yeniden ısınacak.

kullan
kullan
kullan

kullan
kullan

Meteoroloji mühendisi Barış Özgün, “Büyük kentlerimizde özellikle İstanbul’da Çarşamba günü sağanak geçişleri göreceğiz. Ankara‘da ise Çarşamba ve Cuma günü yağmur ve sağanak geçişleri göreceğiz. Onun dışında büyük kentlerde yağmur beklemiyoruz. Büyük kentlerimizde Ankara 18 derece yarın, ancak Salı gününden itibaren 10-12 derecelere inecek. İstanbul‘da 14-15 derecelere inecek. İzmir’de 21 derece olmasını bekliyoruz. 15-16 derecelere düşecek ama haftasonuna doğru yeniden yükselmesini bekliyoruz.” dedi.

Ve yeni hafta yağmurlu geçecek.

Barış Özgün, “Hafta boyunca yağışlı bir sistem ülkemizde etkili olacak özellikle pazartesi günü yurdun kuzey ve güney kesimlerinde yer yer kısa süreli sağanak geçişleri göreceğiz salı gününden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yağışlı sistem ülkemizi etkilemeye başlayacak.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ