Haber 16

Yazıcıoğlu’na kara leke sürmeyin!

Kaybettiğimiz BBP lideri Yazıcıoğlu’nun en yakın arkadaşı canlı yayında milliyetçi camiaya çok önemli bir uyarıda bulundu.

  • Son Dakika
  • 28 Mart 2009
  • Yazıcıoğlu’na kara leke sürmeyin! için yorumlar kapalı
  • 367 KEZ OKUNDU

Tüm kesimlerin sevdiği işadamı Dr. Zeynel Abidin Erdem, Türkiye’nin en acılı günlerinden birini yaşadığını böyle bir ortamda BBP’li arkadaşlarını uyararak sukunete ve itidale çağırdı.

80’li yıllarda Muhsin Yazıcıoğlu ile dava arkadaşı olan ünlü işadamı Dr. Zeynel Abidin Erdem katıldığı bir televizyon programında Büyük Birlik Parti’li arkadaşlarını itidalli olmaya çağırdı “Bu bir itibar savaşıdır, bu savaşı kazanmamız lazım” dedi.

Bir televizyon kanalına telefon ile verdiği demeçte Erdem, BBP’li arkadaşlarını provokasyonlara gelmemeleri için uyardı..

Dr. Zeynel Abidin Erdem BBP’li “kardeşlerinin”, başta tüm programlarını iptal ederek bizzat aramalara katılan Başbakan ve bazı bakanlar olmak üzere, diğer siyasi parti ve liderlerine karşı da davranışlarında Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismine leke getirecek taşkınlıklarda bulunmamaları gerektiğini vurguladı.

Aksi takdirde aklanmış olan davamız yeniden sorgulanır hale gelecektir, bu bir imaj savaşıdır dedi.

TAŞKINLIK OLMASIN

İşadamı Zeynel Abidin Erdem, cenazelerde yaşanacak olası gerginliğin ‘Kara leke’ olacağı konusunda gençleri uyardı.Zeynel Abidin Erdem, Kahramanmaraş’ta düşen helikopterde hayatını kaybeden ve aralarında kesin olamamakla birlikte BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nunda bulunduğu söylenen isimlerin cenazelerinde istenmemesine rağmen yaşanabilecek bir provokasyonun ve yanlış hareketin Türkiye için inanılmaz bir kara leke olacağını söyledi.

Erdem, AK Parti, MHP ve CHP başta olmak üzere tüm partilerimiz olayın hemen ardından programlarını iptal etmiş, Başbakan olay yerine gelmiş ve kendi helikopterini arama çalışmalarına gönderdiğini hatırlatarak ‘Yanlış hareketten kaçınmalıyız’ dedi.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ