Haber 16

Yengesine önce tecavüz etti sonra yakarak öldürdü

Kırşehir’in Mucur ilçesinde 24 yaşındaki bir kişi, iddiaya göre amcasının 73 yaşındaki…

Yengesine önce tecavüz etti sonra yakarak öldürdü
  • Kadın Dünyası / Son Dakika
  • 01 Temmuz 2011
  • Yengesine önce tecavüz etti sonra yakarak öldürdü için yorumlar kapalı
  • 368 KEZ OKUNDU

Kırşehir’in Mucur ilçesinde 24 yaşındaki bir kişi, iddiaya göre amcasının 73 yaşındaki eşine önce tecavüz etti, daha sonra kolonya dökerek canlı canlı yaktı.

Yaşlı kadın yanarak can verdi, şahıs polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Cinayet, Mucur’un Acıöz Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre geçen pazar günü saat 22.00 sıralarında Elmas K. isimli kadının evinde yangın çıktı. Yangını söndüren ekipler evin içerisine girdikten sonra yaşlı kadının yanmış cesediyle karşılaştı.

Olay yerine çağrılan ekipler, şüpheli yangınla ilgili incelemelerini derinleştirdi. Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporda yaşlı kadının tecavüz edildiği ve yanmadan önce üzerinde boğuşma izi olduğu belirtildi. Harekete geçen ekipler, Elmas K.’nın evinin yanında bulunan kaynının oğlu Kadir K.(24)’yı gözaltına aldı. Eli, yüzü çizilmiş durumda olan Kadir K., sorgusunda suçunu itiraf etti. İşlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlatan Kadir K. amcasının eşi olan Elmas K.’yı tecavüz ettiğini söyledi. Kadir K. yengesinin başına sert bir cisimle vurup bayılttıktan sonra üzerine gazete örtüp kolonya dökerek evi ateşe verdiğini anlattı.

Yoğun güvenlik önlemi altında yanan eve getirilen Kadir K.’ya tatbikat yaptırıldı. Tatbikat sırasında Elmas K.’nın çocukları şahsa saldırmak istedi. Emniyet güçleri vatandaşları güçlükle sakinleştirdi. Olayı gören bir komşusu ise yangından şüphelendiklerini söyledi.

Cinayet zanlısı Kadir K. mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

YAKTIĞI YENGESİNDEN HARÇLIK ALMIŞ

Kırşehir’in Mucur ilçesinde amcasının 73 yaşındaki eşini kolonya dökerek yakan şahısla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yaşlı kadının, emekli maşını aldıktan sonra cinayet zanlısına sigara parası adı altında harçlık verdiği bildirildi. Yaşlı kadının komşuları, zanlının içine kapanık biri olduğunu belirtti.

Komşular, Elmas K.’nın, cinayet zanlısı yeğeni Kadir K.’ya emekli maaşını aldıktan sonra harçlık verdiğini aktardı. Öte yandan cinayet zanlısı şahsın bir çok suçtan poliste kaydı olduğu öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ