Haber 16

Yıldıray BJK’nin elinde patladı!

Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta patlattığı Yıldıray bombası, Demirören’in elinde patladı.

  • Gündem / Son Dakika
  • 10 Ağustos 2009
  • Yıldıray BJK’nin elinde patladı! için yorumlar kapalı
  • 362 KEZ OKUNDU

Siyah – beyazlı yönetim banka teminat mektubu talebi ve camia içerisinde belli kesimlerin itirazları nedeniyle görüşmeleri durdurdu.


Yıldıray’la, yapılan ilk görüşmelerde genel olarak anlaşma sağlanmış, detaylar konuşuluyordu; ancak ödemelerin garanti altına alınması için teminat mektubu istenmesi nedeniyle görüşmelerin durduğu belirtildi. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Almanya’ya gitmekten vazgeçti.


Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten Murat Kuş, Yıldıray’ın yetki haklarını elinde bulunduran İranlı menajer Reza Fazeli’nin banka teminat mektubu istemesi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıkladı. Radyospor’da yer alana habere göre, görüşmeleri yürüten Kuş, “Bizim için görüşmeler bitmiştir. Eğer menajeri ya da Yıldıray geri adım atar ise Beşiktaş yönetimiyle görüşebilir, ancak bizim tekrar temas kurmamız söz konusu olamaz. Duyduğumuza göre Panathinaikos’la anlaşmışlar. Öyle olmasa bile Yıldıray’ın Beşiktaş’a transferinin bu aşamadan sonra oldukça zor olduğunu söylemek yanlış olmaz.” dedi.


Yıldıray’ın menajeri Rıza Fazeli ise, “Daha önce ne söylediysem o geçerli. Biz farklı farklı açıklamalar yapmadık. Oyuncumuzun çıkarları doğrultusunda şartlarımızı ortaya koyduk. Ayrıca sorun bizim anlaşmamızla bitmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor, Stutgarg’la 1 yıllık anlaşmamız daha var. Panathinaikos’la anlaştığımız iddiası konusunda yorum yapmak istemiyorum.” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ