Haber 16

Yine olmadı!: 1-0

Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Bursaspor deplasmanda İngiliz devi Manchester United’a konuk oldu..

Yine olmadı!: 1-0
  • Son Dakika / Spor
  • 20 Ekim 2010
  • Yine olmadı!: 1-0 için yorumlar kapalı
  • 255 KEZ OKUNDU

MANCHESTER UNİTED: 1-0 :BURSASPOR

Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Bursaspor deplasmanda İngiliz devi Manchester United’a konuk oluyor.


Stat: Old Trafford
Hakemler: Gianluca Rocchi, Elenito Di Liberatore, Luca Maggiani (İtalya)


Manchester United: Kuszczak, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson, Nani, Machea, Park


Bursaspor: Ivankov, Ali, Ömer, Stepanov, Vederson, Volkan, Svensson, Ergic, Ozan, Insua, Sercan


Gol: Dk. 8 Nani (Manchester United)

Sarı kartlar: Dk. 40 Nani (Manchester United), Dk. 40 Ozan İpek (Bursaspor)


İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

90+3. dakika. 
Hakem Gianluca Rocchi maçı bitiren düdüğü çalıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu maçında Manchester United kendi sahasında karşılaşmayı 1-0 kazanıyor ve 3 puanın sahibi oluyor.


90+1. dakika. Manchester United atağında Nani sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.


90. dakika. Bursaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Svensson sert vurdu… Meşin yuvarlak kalecinin ellerinde kaldı… Bursa’nın kaleyi bulan ilk şutu bu oldu.

89. dakika
. 4. Hakem Emidio Morganti maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı

87. dakika. 
Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


86. dakika. Manchester United gole çok yaklaştı. Vidic ceza sahası içine uzun oynadı, Hernandez topla buluştu hızla ceza sahası içine girdi, bomboş pozisyonda sağ çaprazda yerden uzak köşeye sert vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.


85. dakika. Manchester United atağında Evra sol kanattan kaleye doğru ortasını yaptı ama savunmamız araya girerek topu kazandı.


84. dakika. Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmada Evra araya girerek topu uzaklaştırdı.


83. dakika. Manchester United’da Nani sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Obertan yükseldi kafayı vurdu ve top üst direğe çarparak auta çıktı.


81. dakika. Manchester United atağında Evra sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


79. dakika. Manchester United atağında Nani sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada İbrahim kafayla topu uzaklaştırdı.


78. dakika. Manchester United atağında Hernandez savunmanın arkasına doğru atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.


77. dakika. Manchester United’da Anderson yerini Javier Hernandez’e bıraktı


75. dakika. Manchester United atağında Evra sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.

74. dakika.
Manchester United’da Nani sol kanattan serbest vuruş kullandı, kaleye doğru kavisli bir orta yaptı ve top üstten auta çıktı.

72. dakika.
Manchester United atağında Nani ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top kaleci Ivankov’da kaldı

71. dakika. 
Manchester United’da Ji Sung Park yerini Gabriel Obertan’a bıraktı


70. dakika. Manchester United atağında Nani sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


69. dakika. Manchester United atağında Anderson ceza sahası içine yerden arapasını verdi ve kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.


68. dakika. Ali Tandoğan sedye ile kenara alındı… Oyuna giren isim Mustafa Keçeli oldu…

67. dakika.
Bursaspor’da Ali Tandoğan yeniden yerde kaldı ve tedavisi için maça ara verildi. Sağlık ekipleri Ali Tandoğan’ın oyuna devam edemeyeceğini işaret ettiler.


66. dakika. Manchester United atağında Macheda ceza sahası içinde topla buluştu, şut açısı aradı ve savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


65. dakika. Bursaspor’da Ali Tandoğan’ın tedavisi tamamlandı ve oyuna devam ediyor.

64. dakika.
Manchester United atağında Nani sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunma kafayla topu uzaklaştırdı

63. dakika. 
Manchester United’da Evra’nın tedavisi tamamlandı. Ali Tandoğan’ın ise tedavisi saha dışında tamamlanacak. Bu pozisyonda Tandoğan’a da sarı kart çıktı..


61. dakika. Bursaspor’da Ali Tandoğan ve Manchester United’da Evra girdikleri ikili mücadele sonucunda sakatlandılar ve tedavileri için maça ara verildi.


60. dakika.  Manchester United atağında Evra sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.


58. dakika. Manchester United atağında Evra sol kanattan topla ilerledi, kaleye doğru orta şut karşımı vuruş yaptı ve top kaleci Ivankov’da kaldı

57. dakika. 
Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı ama kaleci Kuszczak çıkarak topu uzaklaştırdı.


55. dakika. Bursaspor atağında Svensson sağ kanata doğru arapasını verdi, Volkan Şen hareketlendi ama savunma önce davranarak topu uzaklaştırdı.


54. dakika. Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


52. dakika. Manchester United atağında Nani orta alandan topla ilerledi, sağ kanata pas vermek istedi ve savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.


50. dakika. Bursaspor atağında Ozan İpek sol kanattan topla ilerlemek istedi ama kontrolü iyi olmayınca top taca çıktı.


49. dakika. Bursaspor’da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.


47. dakika. Manchester United atağında Nani sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve kaleci Ivankov çıkarak topun sahibi oldu.


46. dakika. Bursa’dan 2 değişiklik birden… Sercan yerini Turgay’a Stepanov’da yerin İbrahim Öztürk’e bıraktı

46. dakika.
2. yarıya Bursaspor başladı…

İLK YARIDAN DAKİKALAR

46. Dakika : Ve hakem ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı…

45. dakika : Hakem ilk yarının sonuna 1 dakikalık uzatma verdi…

44. dakika : Marcheda’nın Stepanov’a yaptığı harekete hakem faul dedi…

42. dakika : Nani’nin kullandığı köşe vuruşunda Ömer topu uzaklaştırdı…

41. dakika :
Nani’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Vederson topu uzaklaştırdı…Nani yine sağ kanattan son çizgiye indi ortasını yaptı top Vederson’a çarptı ve köşe vuruşu Manchester United’ın…

40. dakika : Ozan İpek ve Nani birbirlerini itince hakem iki oyuncuyada sarı kart gösterdi…

39. dakika : Evra’nın sol kanattan ortasında defans araya girerek topu uzaklaştırdı..

38. dakika : Hızlı atağa çıkan Bursaspor’da Insua orta alanı hızlı bir şekilde geçti. Acank Sercan’a pasını atamadı…

37. dakika : Nani’nin kullandığı köşe vuurşunda Svennson topu uzaklaştırmayı başardı…

36. dakika : Sercan getirdiği topta ceza sahsı içine hareketlenen Svensson’a havadan pas atmak istedi ancak Vidic araya girdi. Ali Tandoğan önünde kalan topa kötü vurdu. Top yandan dışarıya çıktı…

35. dakika : Fletcher’ın pasında top hakeme çarptı ve Bursaspor atağına dönüştü…

33. dakika : Nani’nin pasında Carrick topu Flecther’ın önüne bıraktı. Fletcher topa çok kötü vurdu…Bursaspor istediği oyunu bu dakikaya kadar sahaya yansıtamadı…

32. dakika : Nani’nin pasında Carrick topu Flecther’ın önüne bıraktı. Fletcher topa çok kötü vurdu…

31. dakika : Temsilcimiz hızlı atağa Volkan ile çıktı. Volkan topla çok oynayınca Evra topa müdahele etti ve topu kazandı…

30. dakika : Nani’nin kullandığı köşe vuruşunda Vidic’in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti…

29. dakika : Sol kanattan çok iyi bindiren Evra ceza sahası içine pasını attı Svensson son anda topa dokundu ve kornere gönderdi…

28. dakika : Hakem düdüğünü çaldı ve sağlık ekiplerini sahaya çağırdı…

27. dakika :
Insua, Naniye güzel bir çalım attı. Bu çalımın ardından Nani yine yerde kaldı…

26. dakika : Rafael’in sağ kanattan ortasında Stepanov araya girdi ve topu uzaklaştırdı..Sercan sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve pasını yerden gönderdi. Insua, Sercan’ın pasına vuramadı ve defans topu uzaklaştırdı..

25. daki

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ