Haber 16

11 Ağustos Gazete Başlıkları

Bugünün gazete haber başlıkları 11 Ağustos 2009.Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Gazetelerin manşetleri bugün, Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Bugünün Gazete manşetleri, Gazete başlıkları bugün

  • Dünya / Son Dakika
  • 11 Ağustos 2009
  • 11 Ağustos Gazete Başlıkları için yorumlar kapalı
  • 422 KEZ OKUNDU

 

Bugünün Gazete Haber Başlıkları 11 Ağustos 2009




KKTC’li Bakan bile isyan etti
Maliye Bakanı Ersin Tatar bugüne kadar hiçbir hükümetin el atmadığı Türkiye’nin yardımlarıyla bile karşılanamayan kamu açıklarının üzerine gitmeye başlayınca 25 sendikayı karşısında buldu.



İşsizlik fonu direnişi
Hükümetin 42 milyarı aşan işsizlik fonu nemasının dörtte üçünü karayolu yapımı gibi altyapı yatırımlarında kullanma planına muhalefet, işveren ve
işçi kesiminden tepki var.




Krizden çıkış başladı
Krizin Türkiye’yi vurmasından önceye göre hala düşükse de sanayi üretimi haziranda yüzde 7.3 yükseldi. Bakan sevinçli, sanayici temkinli ama umutlu.



Türk büyüğünün hazin sonu
101 Türk Büyüğü arasında yer alan yazar ve araştırmacı Ruhi Üngör sokakta kalpten öldü, cenazesi yerde 3 saat savcıyı bekledi.



Bodrum değil Tunceli
Hükümetin Kürt açılımının ardından Doğu ve Güneydoğu’da terör hız kesti. Bölge halkı da yörelerinin doğal güzelliklerinden faydalanmaya başladı. Tunceli’nin Munzur ve Pülümür çaylarının kıyıları hafta sonu Bodrum sahillerini aratmadı. Tunceliler güven içinde güneşlenip, yüzüp yazın tadını çıkardı.




Kolsuz Baron’un polisleri
Erdoğan’a gelen ihbar mektubuyla çökertilen
fuhuş
şebekesinin dinleme kayıtları ‘Kolsuz Baron’ lakaplı çete liderinin, polislerle kirli ilişkilerini ortaya koydu.

 

Üç ayaklı Kürt planı
Çankaya ve hükümet, hazırlanan planın içeriğiyle ilgili olarak ser verip sır vermiyor. Ancak kulislere sızan bilgilere göre plan kapsamlı bir ekonomik tedbirler paketi ile bir dizi demokratik ve askeri düenlemeden oluşuyor.



‘Önce projeni açıkla’
MHP kapıyı kapattı, CHP hükümetin tavrı netleşmedikçe Kürt açılımını görüşmeyeceğini bildirdi.



Ergenekon
‘a müdahil olacağım
Susurluk davası hükümlülerinden özel harekat polisi Oğuz Yorulmaz’ın annesi Ergenekon davasına müdahil olacağını açıkladı. 




Kafadan kapalı
”Kafamızı kuma gömmeyelim” diyen Cumhurbaşkanı Gül’e nezaket dışı sözler sarfeden MHP’li Vural, kapılarının Kürt açılımına kapalı olduğunu söyledi. Açılıma karşı çıkan CHP de İçişleri Bakanı Atalay2a randevu vermedi.



Hisse kavgası büyüdü VOB’la İMKB arasındaki ipler koptu
VOB yönetimi, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nin, Vadeli İşlemler Borsası’nda çoğunluğu ele geçirmek istediğini ve hisseye dayalı vadeli kontratları engellediğini ileri sürdü.
İMKB
Başkanı Hüseyin Erkan iddiaları yalanladı.
 



Fener’den müthiş operasyon
Ali Yıldırım’ın bizzat ilgilendiği operasyon tüm hızıyla sürüyor.



Coloccini her an gelebilir
Teknik direktör Rijkaard, G.Antep maçından sonra savunmaya takviye istedi. Başkan Adnan Polat da Haldun Üstünel’e “Coloccini için hemen İngiltere‘ye git” dedi. Transferin gerçekleşmesi an meselesi.


Haber Etiketleri: 11 Ağustos Gazete Başlıkları, 11 Ağustos Gazete Manşetleri, 11 Ağustos Gazete Haberleri, 11 Ağustos Gazeteleri, 11 Ağustos Gazete Haberleri,

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ