Haber 16

12 Ağustos Gazete Başlıkları

Bugünün gazete haber başlıkları 12 Ağustos 2009.Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Gazetelerin manşetleri bugün, Gazete Başlıkları, Gazete Haberleri, Bugünün Gazete manşetleri, Gazete başlıkları bugün

  • Dünya / Son Dakika
  • 12 Ağustos 2009
  • 12 Ağustos Gazete Başlıkları için yorumlar kapalı
  • 408 KEZ OKUNDU

Bugünün Gazete Haber Başlıkları 12 Ağustos 2009

 





Enerjide 5 devdev biri oluruz

Dünyanın en önemli enerji ekonomistlerinden olan, Uluslararası Enerji Ajansı Başekonomisti Dr. Fatih Birol, “Kartlarımızı iyi oynarsak enerjide dünyada söz sahibi 5 ülkeden biri oluruz” dedi.



“200’ü gitsin, gerisi gelsin”

AK Partili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın af önerisi: “Irak‘tan iadesi istenen 200 PKK‘lı Türkiye dışında bir ülkeye gider, geri kalanlar bir işlem yapılmadan Türkiye’ye gelir”

.

Erdoğan’dan tarihi sözler
İstiklal Marşı’yla Ahmede Hani’nin eserlerini, Yunus’la dengbej’leri birlikte anan Erdoğan: “Yozgat ve Hakkari’deki anne oğullarının başında aynı duayı ediyorsa bu işte bir yanlış var”



Evlat acısından daha büyüğü yok

Erdoğan, hayatının en duygusal konuşmasını yaparken Türk-Kürt kardeşliği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Ağlatan sözler
Erdoğan grup toplantısında Kürt açılımı ile ilgili konuşurken “Annelerin ideolojisi olmaz. Her ne sebeple hayatını kaybederse kaybetsin, Yozgat’taki anne ile Hakkari’deki anne oğullarının başında aynı duayı okuyorsa cemaat aynı kıbleye dönüyorsa, burada çok ciddi bir yanlış ortadaır” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri bazı milletvekillerini ağlattı.




Sayın vali ya bu caiz mi?
“Caiz değil” diye cami tuvaletlerinden pisuvarları kaldıran Ordu Valisi Ali Kaban’ın eşi yardımda bulunduğu muhtaçları valilik web sitesinden isim ve adresleriyle deşifre etti.


 

Ağlattı, kızdırdı

Erdoğan şehit annelerinin dramını anlatınca gruptakiler ağladı. Muhalefet, hükümetin Kürt açılımına sert çıktı ve “Milli kimlikle oynama” uyarısı yaptı.



Muhalefeti inandıramadı

AK Parti’nin Kürt açılımı Meclis’teki görüş ayrılıklarını derinleştirdi.



Bizi birbirimize düşman etmek kimin haddine?
Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin demokratik açılım konusundaki kararlılığını net ifadelerle ortaya koydu. Türkiye’de yaşayan bütün etnik kesimlerin ortak kültür ve sembollerine göndermelerde bulunan Başbakan, “Siyasî götürüsü ne olursa olsun bu meseleyi çözeceğiz.”




Analara seslendi
Erdoğan Kürt sorununu çözerek annelerin gözyaşlarını dindirmek istediklerini söyledi. Erdoğan, “Annenin siyaseti yoktur. Oğlu hayatını kaybeden Yozgat’taki anne ile Hakkari’deki anne, aynı duayı ediyorsa çok ciddi bir yanlış olduğu ortadadır”dedi.



Tartışılan isimler İSKİ’den 30 milyon liralık ihale daha aldı
Yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle suya zam kararı alan İSKİ’nin yeni ihaleleri de tartışma yaratacağa benziyor. Son iki hafta içinde sonuçlanan İSKİ ihalelerinin bir bölümünü kazanan üç şirketin kurum ile ilişkileri daha önce de kamuoyunun gündemine gelmişti.
 



Kendini vurdu ödül alıyor!
Trabzon’da bu haber kulaktan kulağa dolaşıyor, duyanlar inanmak istemiyor. Kaleci Tolga Zengin’in hikayesi ibret verici.



Komutan Luisao Fener’e

Sarı-lacivertli ekip; Edu gönderilir, Lugano da imzalamazsa Benfica’nın ‘komutan’ lakaplı 1.93’lük Brezilyalı stoperi Luisao’yu transfer edecek.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ