Haber 16

5 Maç 5 Galibiyet!

Ligin ilk 3 haftasında 3 puan toplayabilen Galatasaray, 24 Ekim’deki Fenerbahçe karşılaşmasına kadar oynayacağı 5 maçı da kazanıp, derbiye moralli çıkmayı hedefliyor.

5 Maç 5 Galibiyet!
  • Son Dakika / Spor
  • 09 Eylül 2010
  • 5 Maç 5 Galibiyet! için yorumlar kapalı
  • 255 KEZ OKUNDU

Galatasaray için yeni sezon kabus gibi başlamıştı. Sarı-Kırmızılılar, ligde Sivasspor ve Bursaspor karşılaşmalarından puansız ayrılarak, tarihinde ikinci defa ligin ilk iki haftasında sıfır çekmişti.

Eskişehir deplasmanında alınan galibiyet moralleri yerine getirdi. Yeni transferlerin takıma katılması ve milli arada Sabri, Pino, Kewell gibi sakatların iyileşmesi, Rijkaard’ın kadro kurmadaki sıkıntısını ortadan kaldırdı.

Hollandalı çalıştırıcının şimdiki hedefi, 24 Ekim’deki Fenerbahçe maçına kadar kayıp yaşamamak. Cim Bom bu süreçte Gaziantepspor, Bucaspor (D), Büyükşehir Belediye, Karabükspor (D) ve Ankaragücü’yle karşılaşacak. Rijkaard’ın futbolcularına, “Derbiye kadar kayıp yaşamayıp, Fenerbahçe’yi de yenersek ligin ilk yarısını lider bitiririz” dediği öğrenildi. Başkan Adnan Polat, yaptığı her açıklamada, takımın Türk Telekom Arena’ya ligin zirvesinde gitmesini istediğini belirtiyor.

Fanatik


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ