Haber 16

Memati ‘Gürkan Uygun’un yeni dizisi

Uygun, yeni bir mafya-polisiye dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Kaçak adlı dizi yine çok konuşulacak. Peki Kaçak dizisi ne zaman başlayacak?

Memati ‘Gürkan Uygun’un yeni dizisi
  • Diziler / Son Dakika
  • 27 Haziran 2013
  • Memati ‘Gürkan Uygun’un yeni dizisi için yorumlar kapalı
  • 530 KEZ OKUNDU

Kurtlar Vadisi’nden Memati karakterinden sıyrılmak istediği için  ayrılan Uygun, önümüzdeki sezon atv’de yayınlanacak Kaçak adlı dizide  başrol oynayacak. Kaçak dizisi ilk bölüm yeni sezona yetiştirilecek.


BU DEFA POLİS OLACAK


Dizide yeraltı dünyasının en acımasız adamının  oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu’nun ücra  bir kasabasında kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikayesi  konu ediliyor.


MEMATİ KARAKTERİNDEN SIYRILDI


Ünlü oyuncu Uygun, Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi’ndeki Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun, geçtiğimiz sezon diziyle yollarını ayırmıştı.


Hayranlarını üzüntüye boğan bu karar sonrası farklı karakterleri canlandırmaya başlayan Uygun, İngiliz ve Anzak askerlerinin korkulu rüyası Keskin Nişancı Onbaşı Muhsin’i canlandırmıştı.


Öte yandan ‘Hititya: Madalyonun Sırrı” filminde de farklı bir karakteri canlandıran Uygun, farklı tiyatro projelerinde de rol almış ve Kurtlar Vadisi filmindeki Memati karakterini adeta hafızalardan silmişti.


Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan’ı canlandıran Uygun, Kurtlar Vadisi’nden ayrıldıktan sonra adeta performans rekoru kırdı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ