Haber 16

Adnan Polat yeniden aday olacak mı?

Galatasaray’da uzun süredir istifası istenen ve kulübün kötü gidişinden sorumlu tutulan Adnan Polat…

Adnan Polat yeniden aday olacak mı?
  • Son Dakika / Spor
  • 07 Nisan 2011
  • Adnan Polat yeniden aday olacak mı? için yorumlar kapalı
  • 264 KEZ OKUNDU

Galatasaray’da uzun süredir istifası istenen ve kulübün kötü gidişinden sorumlu tutulan Adnan Polat, 7 Mayıs’ta yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da aday olamama kararı aldı.


Mali Genel Kurul’un dün iptal edilmesinin ardından kameraların karşısına geçen ve olağanüstü genel kurul tarihini açıklayan Polat’tan sarı kırmızlı camianın merakla beklediği o açıklama bugün geldi.



Ligtv’den Bahri Havadır’a konuşan Başkan Adnan Polat, 7 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde yeniden aday olmayacağını söyledi.


Polat aday olmayacağını şu sözlerle dile getirdi:


“Ben Galatasaray’daki misyonumu tamamladım. Rüzgara karşı tek başıma savaşma gücüm kalmadı. Ve ben artık kesinlikle yokum. Bundan sonra da kimseye de yaranamam. Çünkü çok üzüldüm çok kırıldım. Kesin olarak yokum.”


GALATASARAY’DA SICAK GELİŞMELER


Galatasaray Kulübü’nün idari açıdan ibra edilmediği Mali Kongre, dün mahkeme kararıyla iptal edilmişti.  Camiayı daha fazla zora sokmama kararı alan Adnan Polat dün basının karşısına çıkarak kongre tarihini açıklamıştı.



7 MAYIS OLMAZSA 14 MAYIS’TA


Mahkemenin ibra edilmeyen mali kongrenin iptal kararı sonrası gözlerin çevrildiği Adnan Polat’ın ne diyeceği merak ediliyordu. Kameralar karşısına geçen Polat, 7 Mayıs 2011’de yapılacak seçimli genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa kongrenin 14 Mayıs’ta yapılacağını söylemişti. Dün kongre kararını açıklayan Polat, bugün ise kesin bir dille aday olmayacağını açıkladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ