Haber 16

AK Parti ve CHP’li vekilin iddiası

Balıkesir’de Ramazan bayramı nedeniyle belediyede düzenlenen bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne oldu.

AK Parti ve CHP’li vekilin iddiası
  • Gündem / Son Dakika
  • 09 Eylül 2010
  • AK Parti ve CHP’li vekilin iddiası için yorumlar kapalı
  • 258 KEZ OKUNDU

 


Balıkesir Belediyesi Sergi Salonu’ndaki bayramlaşma töreninde AK Parti milletvekili İsmail Özgün ile CHP milletvekili Ergün Aydoğan referandumda ‘evet’ ve ‘hayır’ için takım elbisesine iddiaya girdi. İki milletvekili arasında yaşanan hararetli sohbette, her iki milletvekili de referandumu kendilerinin kazanacağı iddiasında bulundu. Ev sahipliğini Vali Yılmaz Arslan ve Belediye Başkanı İsmail Ok yaptı. Bayramlaşmaya milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Belediye’deki bayramlaşma öncesi Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti, görevli personel ile tek tek tokalaşıp huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.


Vali Arslan, protokol ve halkla bayramlaşmaya saat 11.00’de başladı. Törene katılanlara çikolata, şeker ve meyve suyu ikram edilen törene Garnizon Komutanı Korgeneral Tevfik Özkılıç, AK Parti milletvekilleri Ahmet Edip Uğur, İsmail Özgün, CHP milletvekilleri Ergün Aydoğan, Hüseyin Pazarcı, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


Bayramlaşma törenine AK Partili Milletvekili İsmail Özgün ile CHP Milletvekili Ergün Aydoğan arasında yaşanan referandum tartışması damgasını vurdu. AK Partili Özgün, 12 Eylül 2010 Pazar günü yapılacak halk oylamasında ‘evet’ oylarının fazla çıkacağını belirtirken, Aydoğan ise ‘hayır’ oylarının daha çok çıkacağını iddia etti. Bunun üzerine Özgün, “Referandumda ‘hayır’ oyları az çıkarsa sen bana takım alırsın. Aksi durumda ise ben sana alırım. Buradakilerin huzurunda iddiaya girelim.” tekilifine Aydoğan onay verince çevrede bulunanlar kahkahalarla güldü. Vali Arslan, bayramlaşmaya katılan MHP İl Yöneticisi Hakkı Günaydın’ın 13 yaşındaki oğlu Süleyman Günaydın’ı yanına alarak uzun süre sohbet etti.


Belediyedeki etkinlik saat 12.00’de son buldu. Vali Yılmaz Arslan, belediye binasından ayrıldıktan sonra, sırasıyla Balıkesir Devlet Hastanesi, Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi personeliyle bayramlaştı, hastalara acil şifalar diledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ