Haber 16

AK Parti’yi destekleyeceğim!

Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar’dan AK Parti iktidarına destek! İstikrarlı bir gidişin…

AK Parti’yi destekleyeceğim!
  • Politika / Son Dakika
  • 09 Haziran 2011
  • AK Parti’yi destekleyeceğim! için yorumlar kapalı
  • 289 KEZ OKUNDU

Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar’dan AK Parti iktidarına destek! İstikrarlı bir gidişin bu dönemde de devam etmesinin ülke açısından önemli olduğunu ifade eden Ağar, AK Parti’nin yeni dönemdeki iktidarının Türkiye’nin istikrarına ve geleceğine katkı yapacağını söyledi.



Elazığ’da yayın yapan Kanal E Televizyonu’nun ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılan Ağar, ‘Türkiye’deki siyasi gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusu üzerine, bu dönem siyasetin dışında olduğunu, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun 1995’ten 2007’ye kadar 4 seçimde bir kardeş, arkadaş, dost gibi 24 saat yanında olduğunu söyledi.


Selmanoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği zaman bir nezaket göstererek kendisine geldiğini, bir başka siyasi nezaketi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiğini ifade eden Ağar, şöyle konuştu:


”Süleyman Bey’den önce teklifi bana getirdiler, bizden müsaade istediler. Biz de ‘estağfurullah’ dedik. Ama bu da büyük bir siyasi nezaketti. Bunu da ben şükranla ifade ediyorum. Süleyman Bey’in iktidar partisinden belediye başkanı olması Elazığ için çok yararlıydı. İmkanlar açısından. Büyük bir memnuniyetle buna ‘evet’ dedik. O da geçti. Güzel hizmetlerini yaptı. Bugün gelinen noktada dolayısıyla biz böyle bir tercihi zamanında yaptığımız için ve geleneksel siyaset çizgimiz de merkez sağ olduğu için, merkez sağın geleneksel kodlarını içinde var eden bir parti de bugün iktidar partisi AK Parti olduğu için dolayısıyla bir seçmen olsam Elazığ’da neticede bir tek oyum var onların yanında tercihimi kullanırdım diye düşünüyorum.


“OYUM OLSA AK PARTİ’YE”


Ama bir tercihim olsa herhalde bu yönde bu tercihimi kullanırdım. Süleyman Bey’in olduğu bir parti. Ve dolayısıyla dediğim çizgiler içinde hizmet eden bir parti. Herkesin bir tercihi var. Herkesin de herkesin tercihine saygısı. Bu yönde kullanırdım diye düşünüyorum.”
Ağar, yapılacak seçimlerde tüm siyasi partilerin ayağının yerde olduğunu, Türkiye’nin büyük geleceğine hep beraber katkı vermek suretiyle Türkiye’yi bir yere doğru taşıyacaklarını ümit ettiğini kaydetti.


Mehmet Ağar, ”Ama istikrarlı bir gidişin bu dönemde devamının da ülke açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla iktidar istikrarının devamı, bugünkü iktidarın devamında Türkiye’nin istikrarına ve geleceğine katkı yapacağını düşünüyorum” diye konuştu.


”Şu an itibariyle Elazığ’da herhangi bir kişi ya da partiye destek veriyor musunuz?” sorusu üzerine de Ağar, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile kader birliği yaptıklarını belirterek, ”Onun olduğu bir partinin dışında olmak veya bir partiyi desteklemek doğru olmaz. Merkez sağın çizgisinin çerçevesi, bugünkü Başbakanın geçmiş dönemlerdeki merkez sağ çizgisini başarıyla takip etmesi benim bu konudaki tercihimi açıkça ortaya koyuyor” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ