Haber 16

Alex 2 yıl daha Fenerbahçe’de

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım kaptanı Alex De Souza ile sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılması konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi. Alex transferinin ayrıntıları haberimizde..

Alex 2 yıl daha Fenerbahçe’de
  • Son Dakika / Spor
  • 05 Şubat 2011
  • Alex 2 yıl daha Fenerbahçe’de için yorumlar kapalı
  • 255 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım kaptanı Alex De Souza ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.


Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir soru üzerine Alex ile yeni sezon için de anlaştıklarını belirterek, şunları söyledi:


”Alex, takım içinde ağırlığı olan bir oyuncu. Alex ile anlaşma sağlandı. İki yıllık bir anlaşma olacak. Ayrıca Uğur, Yobo ve Semih’le ilgili transfer görüşmelerine de başlayacağız. Bu oyuncularla ilgili de önümüzdeki günlerde gelişmeler olacak.”


Kocaman, Manisaspor galibiyetine ilişkin ise şu değerlendirmede bulundu:


”Devre arasında koyduğumuz iki hedef maç olan Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarında, istediğimiz oyunla istediğimiz sonuçları aldık. Bu maçlardan sonra bugün olabilecek en zor takımlardan biriyle karşılaştık. Yarışın bizim açımızdan daha da iyi gitmesi için bu galibiyete ihtiyacımız vardı.


Hızlı oynamaya çalışan, sürekli atağı düşünen organize ve çok iyi takımla karşılaştık. Oyuncularımın da hakkını teslim etmem gerekiyor. İki hedef maçtan sonra bu ara maçı çok tehlikeli bir takım karşısında geriye düştükten sonra çevirebilme iradesini gösterdiler. Bu, şampiyonluk yolunda en çok yanımızda olması gerekenlerden özelliklerden biri. Çok zor bir maçı güzel bir skorla kazandığımız için mutluyum.”


ELEKTRİKLER KESİLDİ


Bu arada, Kocaman’ın basın toplantısı sırasında salonda elektrik kesintisi meydana geldi. Toplantı, kamera ışıklarının yardımıyla tamamlandı.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ