Haber 16

Almanya’daki istifaların ardındaki Türkiye sırrı

Almanya’da 7 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili gelişmeler sonrasında Almanya’da üst düzey peş peşe istifalar yaşanırken Türkiye’de medyanın suskunluğuna Fehmi Koru’dan şok tespitler geldi.

Almanya’daki istifaların ardındaki Türkiye sırrı
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Temmuz 2012
  • Almanya’daki istifaların ardındaki Türkiye sırrı için yorumlar kapalı
  • 261 KEZ OKUNDU

Kanal7 Ana Haber’de Erhan Çelik’in sorularına cevap veren gazeteci ve Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru olayın perde arkasıyla ilgili ilginç detaylara dikkat çekti. 

Fehmi Koru, 2000 yılı ile 2007 yılları arasında Almanya’nın çeşitli yerlerinde 7’si Türk 1’i Yunanlı 8 kişinin öldürüldüğünü belirterek “Bunların büyük bölümü dönercilik yapan Türkler, Yunanlı da dönercilik yaptığı için muhtemelen Türk zannedilerek öldürülmüş.” Dedi. 

Alman medyasının bu olayları ‘Dönerci cinayetleri’ olarak gündeme getirdiğini anlatan Koru, bu dönercilerin neden öldürüldüğüne ilişkin Alman istihbaratının polisle birlikte yaptığı incelemeler sonrasında ‘Dönercilerin kendi arasında mafya vari bir hesaplaşmaya gittiği, bu hesaplaşma sonucu bu cinayetlerin işlendiği’ şeklinde açıklamalarda bulunduğunu hatırlattı.

Koru, ailelerin böyle bir şey olmadığı şeklinde bağırıp çağırmalarını kimsenin dinlemediğini, bu arada bir Alman kadın polis memurunun öldürüldüğünü, Almanya’nın birçok yerinde C4 patlayıcıların patlatıldığını birkaç tane de banka soyulduğunu söyledi. 

Bu olayları gerçekleştirenlerin yeni bir banka soymaya kalkışması, polisin bunların peşine düşmesi üzerine de eylemcilerin intihar ettiğini hatırlatan Koru, “Sadece bir kadın eylemci  diğerleri gibi intihar etmeyince iş aydınlığa çıktı. 8 kişi ile birlikte kadın polisi öldüren de, bankaları soyan da C 4 patlayıcıları koyanlar da aynı çete. Bunların da Türklerle alakası yok. Neonazi çetesi. “ dedi. 

“İşin daha ilginci bu eylemler yapılırken Almanya’nın gizli servisinden bir eleman da orada bulunduğu kameralarla tespit ediliyor” diyen Koru, “Yani aslında Alman derin devletinin yönlendirdiği bir Neonazi çetesi ile karşı karşıyayız” dedi. 

Bu eylemleri gerçekleştirme amacının Türklere gözdağı vererek ülkelerine dönmeye zorlama olabileceğini ifade eden Koru, Alman istihbarat örgütünün 10 yıldır işlenen cinayetlerin üstüne yattıktan sonra bugün en üst düzeydeki isimlerin istifa etmesine dikkat çekerek “ Olayın olduğu gün değil de bugün istifa etmelerinin başlıca nedeni ‘belgelerin kıyma makinasında doğrandığına ilişkin açıklamalara rağmen ‘ Türkiye’ye dönük yapılan eylemlerin gün yüzüne çıkacağına ilişkin endişeden kaynaklandığı kanatindeyim” dedi. 

Koru, Alman İstihbaratı ile birlikte Köln Mahkemeleri’nin Türkiye’ye yönelik faaliyetlerine dikkat çekerken özellikle Deniz Fenere e.V davası ve 28 Şubat döneminde Türkiye’deki üst düzey bir siyasetçiye yönelik Almanya’da düzenlenen komploya dikkat çekti. 

İşte Fehmi Koru’nun o açıklamaları:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ