Haber 16

Arda ne zaman forma giyecek?

Yarın Almanya’da kasığından operasyon geçirecek olan Arda’nın sahalara dönme süreci tamamen kendisine bağlı.

Arda ne zaman forma giyecek?
  • Son Dakika / Spor
  • 10 Ekim 2010
  • Arda ne zaman forma giyecek? için yorumlar kapalı
  • 264 KEZ OKUNDU

Avrupa planı değişmedi


Yarın Almanya’da kasığından operasyon geçirecek olan Arda’nın sahalara dönme süreci tamamen kendisine bağlı. Ancak en kötü ihtimalle bile sezonun ikinci yarısında hazır olması beklenen Arda’nın Avrupa’ya gitme planı da devam ediyor.


Milli takım idmanında kasığından sakatlanan ve osteis pubis teşhisi konulan Arda, bugün Almanya’nın Münih kentine gidiyor. Yarın Dr. Ulrike Muschaweck tarafından ameliyat edilecek olan genç yıldızın en geç perşembe günü Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Arda’nın ne zaman sahalara döneceği ise tam bir muamma. Başarılı oyuncunun rehabilitasyon süreci, bu sorunun cevabının netlik kazanması konusunda çok önemli bir rol oynuyor. Fenerbahçeli Alex, ameliyat olmamasına rağmen tedaviyle pubis sakatlığıyla başa çıkabiliyor. Ancak Brezilyalı yıldız, kendisinin de söylediği gibi yaşantısına çok dikkat ediyor.


Her şey Arda’nın elinde


Uzmanlar, ameliyat sonrası sürecin çok dikkatli bir şekilde geçirilmesi gerektiğini belirtiyor. Arda’nın çok iyi bir şekilde dinlenmesi ve kendisine iyi bakması şart. Eğer bunları yaparsa, ligin 14. haftasındaki Beşiktaş derbisine yetişmesi bile mümkün. Ancak en kötü ihtimalle bile Arda’nın ligin ikinci yarısına hazır bir şekilde başlayacağı öğrenildi. Bu nedenle, başarılı oyuncunun sezon sonunda Avrupa’ya gitme planlarında bir aksaklık olmayacak.


Bir daha asla


Bu arada Belçika maçında sakatlanmasına rağmen oyuna devam eden, son olarak da kasığında ağrısı bulunduğu halde milli takım idmanına çıkan Arda’nın yakın çevresine, “Yaşadıklarım bana acı bir ders oldu. Bundan sonra tam olarak iyileşmeden asla kendimi zorlamayacağım” dediği öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ