Haber 16

Arda Turan’dan BDP’ye ters çalım

Arda, Kazakistan maçı sonrası açıklamasının yanlış anlaşıldığını söyleyerek konunun çarpıtıldığı iddia etti…

Arda Turan’dan BDP’ye ters çalım
  • Son Dakika / Spor
  • 05 Eylül 2011
  • Arda Turan’dan BDP’ye ters çalım için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

BDP’nin dün Ankara’da toplanan kongresindeki alkışlar, Milli Futbolcu Arda Turan’ı rahatsız etti!



Arda, Kazakistan maçı sonrası açıklamasının yanlış anlaşıldığını söyleyerek konunun çarpıtıldığı iddia etti. Futbolcu olduğunu ve işinin sahada olduğunu ifade eden Ardan, bu tür siyasi tartışmalardan uzak durmak istediğini söyledi.


Ülkesini ve milletini ne kadar sevdiğinin, milli takım forması ile sergilediği futbolla ortadaolduğunu vurgulayan Arda Turan, şunları kaydetti:


“Hatta milli takımda, kendi takımımdan daha iyi oynadığım için eleştirilmiş bir oyuncuyum. Kazanmak için hırsımı, attığım golden sonra ay-yıldızlı formama olan aşkımı herkes çok açık olarak gördü. Maç sonrası ortamın sıcaklığı ile yaptığım açıklamada ülkemde her gün yaşanan ölümlere, gelen şehit haberlerine olan üzüntümü dile getirmek istedim.”


“AÇIKLAMALARIM SİYASETTE TARTIŞILMASIN”


Açıklamasından sadece belirli bir bölümünün alınıp, gündeme taşınmasından rahatsız olduğunu söyleyen Arda, konu hakkındaki hassasiyetinin doğru anlaşılması gerektiğini ifade etti. Arda şunları söyledi:


“Beni daha da çok üzen ise açıklamalarımdan kimsenin ölmemesi temennisinin alınmayıp, olayların başka yönlere çekilmesi olmuştur. Özellikle kendi ailesinden de şehit vermiş, ülkesini seven bir Türk vatandaşı olarak, konu hakkındaki hassasiyetimin doğru anlaşılması gerekir.


Şu çok iyi bilinmelidir ki ben futbolcuyum ve işim sahada konuşmak. Temiz duygularla söylediğim şeylerin siyasetten kullanılmasına şiddetle karşıyım. Lütfen kimse beni bu tartışmaların içine çekmesin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ