Haber 16

Aşkım aşkım dizisi

Aşkım aşkım dizisi, 2001’de Kanal D’de yayımlanan ve 2008’de Kanal 1’de yeni bölümleri ile yayımlanan dizi. Başrollerinde Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil ve Doğa Rutkay oynamıştır.

Aşkım aşkım dizisi
  • Diziler / Son Dakika
  • 11 Ekim 2012
  • Aşkım aşkım dizisi için yorumlar kapalı
  • 317 KEZ OKUNDU

Aşkım aşkım dizisi 2008’de çekilen bölümlerinde Necati rölünü Barış Aksavaş yerine Durul Bazan canlandırmışdır. Ayrıca 2008’de çekilen bölümlerde Tarık Usta yoktur. Tarık Usta yerine lokantaya alınmış olan Hadise vardır. 2001’de çekilen Aşkım Aşkım’ın yönetmeni Filiz Kaynak, 2008’de çekilen Aşkım Aşkım’ın yönetmeni Nursan Esenboğa’dır.

Konu
Zümrüt ve Şener kızları Layla ile bir restorant işleten bir çifttir. Restorantta Tarık Usta, Makiko, Necati ve Gözde çalışmaktadır. Tarık Usta Makiko’ya aşık olsa da bir türlü ona bunu söyleyememektedir. Şenol Kaptan ise çevrede balıkçılık yapan biridir ve o da Makiko’ya aşıktır. Kısa sürede Tarık Usta ile Şenol Kaptan arasında bir yarış başlamıştır. Şener karısı Zümrüt’ü sevmesine rağmen Gözde’ye sarkıntılık etmektedir. Çoğu zamanda Zümrüt’e yakalanır. Zümrüt restoranın birinci sınıf restoran olmasını istemektedir. Necati, Zümrüt ve Şener’in kızları Layla’ya platonik aşıktır. Gözde Şener’in sarkıntılıklarından kurtulmaya çalışmakta ama Şener’in vaadlerine kanmaktadır. 2008’de ise Tarık Usta restorantdan ayrılır. Zümrüt ve Şener, Tarık Usta yerine Hadise isimli birini işe alırlar. Bu sefer Makiko ile Şenol Kaptan arasında iyice bir yakınlaşma olur. Hadise’de Şenol Kaptan’ı sevdiği için Hadise ile Makiko arasında bir yarış başlar. Şenol Kaptan’ın annesi Hatice oğlunun Hadise ile evlenmesini istemektedir. Şenol Kaptan’ın babası Osman Kaptan ise oğlunun kararına karışmak istemez. Restoranta gelen müşterilerden birkaçı hesabını ödemeyince de Zümrüt Osman Kaptan’ı güvenlik görevlisi olarak işe alır. Şener doktora gidip fıtık hastasıymış gibi davranır. Böylelikle Zümrüt Şener’e daha iyi bakacaktır. Zümrüt ise Şenol Kaptan’ın annesi Hatice’yi hastabakıcı olarak göreve alır. Kısa zamanda Şener’in yaptığı bu yalan ortaya çıkacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ