Haber 16

Avrupa liginde ki rakiplerimiz!

Avrupa şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turlarındaki rakiplerimiz belli oldu.

Avrupa liginde ki rakiplerimiz!
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Temmuz 2010
  • Avrupa liginde ki rakiplerimiz! için yorumlar kapalı
  • 279 KEZ OKUNDU

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turlarında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın rakipleri belli oldu…


FENERBAHÇE’YE İSVİÇRELİ RAKİP


Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi İsviçre’nin Young Boys takımı oldu.


İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde İsviçre temsilcisiyle eşleşen Fenerbahçe, ilk maçı 27 ya da 28 Temmuz’da İsviçre’de, rövanşı 3 ya da 4 Ağustos’ta İstanbul’da yapacak.


Fenerbahçe, Young Boys’u elemesi halinde, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için play-off maçı oynayacak. Play-off maçları 17-18 Ağustos ve 24-25 Ağustos’ta oynanacak.


YOUNG BOYS’U TANIYALIM


Son dönemde büyük çıkış yapan İsviçre futbolunun güçlü temsilcisini, Vladimir Petkoviç çalıştırıyor. Young Boys maçlarını 32 bin kapasiteli Stade de Suisse’de oynuyor.


İsviçre Süper Ligi’nde 11 şampiyonluğu bulunan Young Boys takımı, 6 kez İsviçre Kupası’nı müzesine götürdü. Bir kez de UEFA Kupa Galipleri Kupası’nı kazandı.
 
İsviçre Süper Ligi’nde geçen sezon Basel’in ardından 77 puanla ikinci sırayı alan ekip, Arjantinli stoper Portillo ve Ganalı forvet Frimpong’un gidişiyle güç kaybetti. Kadrosunda 11 yabancı bulunan takımda Maccabi Tel Aviv’den gelen Mayuka’dan çok şeyler bekleniyor.


FENERBAHÇE’NİN MAÇ TARİHLERİ


Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme 27-28 Temmuz ve 3-4 Ağustos’ta oynanacak. Fenerbahçe bu turu geçmesi halinde, 17-18 ve 24-25 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için  play-off maçları oynayacak.


Aykut Kocaman: Bizim için güzel bir kura


Fenerbahçe’de sportif direktör ve teknik direktör Aykut Kocaman Şampiyonlar Ligi’nde 3.ön eleme turunda Young Boys eşleşmesini değerlendirdi.
Kocaman FB TV’deki özel yayında, “Kağıt üstünde düşünüldüğünde hemen hemen ilgilenen tüm sporseverlerin tercihi olan bir takım olarak gözüküyordu. Özellikle kağıt üstünde böyle gözüküyordu. Bizim için güzel bir kura olduğu gözüküyor fakat futbolun net bir gerçeği futbol sahada oynanıyor, kağıt üstünde belli olmuyor.” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ