Haber 16

Baba ocağına ateş düştü

PKK terör örgütü tarafından Tunceli’de düzenlenen saldırıda şehit olan Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Hasan Özüberk (40) şehit oldu.

  • Gündem / Son Dakika
  • 01 Mayıs 2010
  • Baba ocağına ateş düştü için yorumlar kapalı
  • 266 KEZ OKUNDU

Tunceli’nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu’na teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan komutanın Kilisli olduğu öğrenildi. Acı haberi alan şehidin ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehidin Kilis Nedim Ökmen Mahallesi Çiçekli Sokak’ta bulunan baba evine giden asker, oğullarının şehit olduğu bilgisini verdi. Haberi duyan şehidin babası İsmail ve annesi Sultan Özüberk gözyaşlarını tutamadı. Fenalık geçiren Özüberk ailesine, sağlık ekipleri müdahale etti. Özüberk ailesinin evi, Türk bayrakları ile donatıldı. Haberin ardından konuşmakta zorluk çeken İsmail Özüberk, ”Başımız sağ olsun.” dedi.

18 yıllık asker olan şehit Jandarma Başçavuş Hasan Özüberk’in ailesinin, daha önce görev yaptığı İzmit’te olduğu öğrenildi. Şehidin İzmit’te görev yaparken, 1 yıllık görev için Tunceli’nin Nazimiye ilçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu’na atandığı kaydedildi. Özüberk’in İzmit’teki ailesinin bugün uçakla Kilis’e geleceği öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ