Haber 16

Babası için destek istedi

Seçim meydanlarında muhalefet liderlerinin hedefi haline gelen Bilal Erdoğan, bu kez kürsüye çıkıp…

Babası için destek istedi
  • Politika / Son Dakika
  • 07 Haziran 2011
  • Babası için destek istedi için yorumlar kapalı
  • 294 KEZ OKUNDU

Seçim meydanlarında muhalefet liderlerinin hedefi haline gelen Bilal Erdoğan, bu kez kürsüye çıkıp babası Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Siirtli seçmenlere seslenen Erdoğan,”Pazar günü eniştenizi destekleyeceksiniz değil mi?” diye sordu.


Siirtliler Dayanışma Platformunun düzenlediği etkinliğe Egemen Bağış ve Bilal Erdoğan katıldı.


Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Siirt’in Türkiye’nin ilerlemesine her zaman katkı sağlamış bir il olduğunu ifade ederek, “Siirt, birilerinin ‘artık muhtar bile olamaz’ dediği bir lideri yerden kaldırıp ‘bu yiğit, dünya yiğididir’ dediği bir ildir” diye konuştu.


Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu’nda düzenlenen gecede konuşan Bağış, partisinin dün Kazlıçeşme’de gerçekleştirdiği mitingde, İstanbul halkının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bir başka sevgi ile kucakladığını belirterek, “İstanbullu vatandaşlarımız, muhalefet partilerinin liderlerine İstanbul’un seçimlerde göstereceği tavrı anlattı” dedi.


BABASI İÇİN DESTEK İSTEDİ


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da, Kazlıçeşme mitinginde Başbakana sahip çıkan İstanbulluların seçimlerde de bu tavrını koruyacağına emin olduğunu belirterek, “Seçimler Türkiye’nin demokratikleşme, büyüme ve dünya sahnesinde güçlü bir duruş sergileme mücadelesinde, bambaşka bir milat olacaktır. Pazar günü eniştenizi destekleyeceksiniz değil mi?” dedi.


Pazar gününe kadar tüm AK Parti destekçilerinin çalışmalarını hızlandırması gerektiğini vurgulayan Bilal Erdoğan, “Çalmadık kapı, aramadık dost bırakmıyoruz. Pazar günü sandıkları patlatıyoruz ve Başbakanı gümbür gümbür yeniden iktidara taşıyoruz” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ