Haber 16

Bahçeli’den, Erdoğan’a benzetme

‘Bir Gün Bir Edepsiz de Çıkar, Erdoğan Dönemini İnkâr Edebilir’

Bahçeli’den, Erdoğan’a benzetme
  • Politika / Son Dakika
  • 26 Şubat 2011
  • Bahçeli’den, Erdoğan’a benzetme için yorumlar kapalı
  • 333 KEZ OKUNDU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın’ın Nazilli ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Belediye binasının önündeki törende Alparslan Türkeş Bulvarı, Nazkent Sitesi, Naz Su Fabrikası, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Alzheimer Merkezi, Menderes Piknik Alanı ve Pınarbaşı Sosyal Tesisleri açıldı. Bahçeli’ye Genel Başkan Yardımcısı İlhan Paçacı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık eşlik etti. Nazilli Belediyesi Mehteran Takımı’yla karşılanan Bahçeli, yaptığı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.


Başbakan Erdoğan’ın, hizmetlerini anlatırken cumhuriyet dönemiyle mukayese etmesine tepki gösteren MHP Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nde 1923 yılından bu yana 57 hükümet kurulduğunu, bunların Atatürk, İsmet İnönü, Adnan Menderes, Celal Bayar, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan ve Mesut Yılmaz dönemleri olduğunu söyledi. Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana Türkiye’nin, çok zor şartlarda yönetilmesine rağmen geliştiğini ancak Başbakan Erdoğan’ın 58, 59 ve 60. hükümet dönemlerinde bütün geçmişi inkar ettiğini öne süren Devlet Bahçeli, siyasi edepten, geçmiş dönemlere sadakat ve saygıdan yoksun olduğunu iddia ederek, “Bir gün bir edepsiz de çıkar, Recep Tayyip Erdoğan dönemini inkâr edebilir.” dedi.


Türkiye’de işsizliğin had safhada olduğunu, Başbakan Erdoğan’ınsa bunu geçmiş dönemlere bağladığını söyleyen Bahçeli, ekonomik ve sosyal bir hastalık olan işsizlik tedavi edilmediği takdirde Türkiye’nin Tunus’tan başlayıp Yemen, Mısır ve Libya’yı yakan ateşe düşeceğini öne sürdü. Nazillilerden, bütün bunları gözönüne alarak MHP’yi iktidarı getirmelerini isteyen Bahçeli, 2023 yılı vizyonları çerçevesinde 24. dönem milletvekilliğinin toparlanma ve onarma, 25. dönemin gelişim ve atım yılları, 26. döneminse lider ülke aşaması olduğunu anlattı.


Başkan Alıcık’ın, Nazilli’nin il olması talebinde bulunduğuna da dikkat çeken Devlet Bahçeli, 2023 Türkiye’si kapsamında 100 il ve bin ilçe hedeflediklerini, bu kapsamda Nazilli’nin de il olacağını sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ