Haber 16

Bank Asya’da bedava oynarız

Fenerbahçe, Bank Asya’ya giderse bütün oyuncular kaçar, takım dağılır” dedikoduları ortada dolaşıyor…

Bank Asya’da bedava oynarız
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Temmuz 2011
  • Bank Asya’da bedava oynarız için yorumlar kapalı
  • 287 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe, Bank Asya’ya giderse bütün oyuncular kaçar, takım dağılır” dedikoduları ortada dolaşıyor ama Emre Belözoğlu’nun başını çektiği grup farklı düşünüyor: Bu takımı küme düşürürlerse, ertesi sabah kulübe gidip boş mukaveleye imza atarız.


Şike operasyonunda her gün sıcak bir gelişme yaşanıyor. Bir gün, “Ligler zamanında başlayacak, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak. Her şey aynen devam edecek” deniyor, taraftar rahatlıyor. Ertesi gün, “UEFA devreye girdi, her şey değişebilir” haberiyle Sarı-Lacivertliler geriliyor. Fanatik gazetesinin haberi şu şekilde;


Son günlerde en çok da, “Fenerbahçe küme düşerse bu takım dağılır, oyuncular teker teker kaçar” dedikodusu yapılıyor. Olayların dışarıdan nasıl göründüğü tabii ki önemli ama takımın içine bakınca işler bayağı değişiyor. İşte Emre Belözoğlu. Yıldız futbolcunun bu konuda söyledikleri oldukça çarpıcı. Emre’nin yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, “Bu takımı küme düşürürlerse, ertesi sabah kulübe gidip boş mukaveleye imza atarız, Bank Asya’da bedavaya oynarız. Elimde olsa 10 yıllık imza atarım ama yaşım ilerledi 10 yıl daha futbol oynamam imkansız. Volkan Demirel, Gökhan Gönül gibi oyuncuların yaşı ise müsait, 10 yıllık imzayı atarlar. Hem de hiç düşünmeden” ifadelerini kullandığı öğrenildi.


Fenerbahçe’de her sene için yaklaşık 3.5 milyon Euro alan Emre’nin bu sözleri hiç şüphe yok ki taraftara derin bir nefes aldıracak.



FANATİK

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ