Haber 16

Barış Ataş artık Trabzonlu

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı genç yıldıza sonunda imza attırdı.

  • Son Dakika / Spor
  • 22 Haziran 2010
  • Barış Ataş artık Trabzonlu için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

Trabzonspor, Diyarbakırspor’un genç kaptanı Barış Ataş ile sözleşme imzaladı. Genç futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde kendisini 3+1 yıllığına bordo – mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.


Daha önce varılan anlaşma doğrultusunda dün akşam Trabzon’a gelen Barış, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi. 23 yaşındaki başarılı futbolcu daha sonra düzenlenen törenle de Trabzonspor ile bağlarını resmileştirdi.

Trabzonspor Kulübü Yöneticisi Özer Bayraktar, imza töreninde yaptığı konuşmada, Barış’ın Ümit Milli Takım’dan beri takip ettikleri bir oyuncu olduğunu söyledi. Bayraktar, “Dost ve kardeş kulübümüz Diyarbakırspor ile özdeşleşmiş Barış arkadaşımızı Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisine transfer etmiş bulunmaktayız. Kendisiyle anlaşmaktan son derece mutluyuz. Trabzon’a hoş hoşgeldin diyorum.” dedi.


Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen genç futbolcu Barış da Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisine geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Transferinde emeği her iki kulüp çalışanlarına da teşekkür eden Barış, Trabzonspor’da şampiyonluk yaşayıp A Milli Takım’a gitmek istediğini ifade etti.


Bordo – mavili takımda rekabete hazır olduğunu anlatan genç futbolcu, “Oynadığım mevkide 4-5 arkadaşımız var. Onlarla iyi bir rekabet içerisinde Trabzonspor’a başarılı bir sezon geçirtmek istiyoruz. Hedeflerinden birisi 4 büyük takımdan birisinde oynamaktı buradaki hedefim de arzuladığımız şampiyonluk ve A Milli takımda oynamak.” diye konuştu.


Futbola 10-11 yaşlarında anaokulunda başladığını kaydeden başarılı futbolcu, ilk başlarda babasının ‘o kadar insan varken sen mi futbolcu olacaksın’ dediğine değindi. O yaşlarda Diyarbakır stadında o taraftarın önünde futbol oynamayı hayal ettiğine işaret eden Barış, “Onu başardım. Şimdi de Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisine geldim. Burada da arzuladığım başarılara ulaşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ