Haber 16

Batum 3 gazeteciyi çileden çıkardı!

CHP’nin skandallarıyla ünlü Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, konuk olduğu programdaki üç gazetecyi çileden çıkardı. Saygısızlığı kimse katlanmaz deyip yayını terk etti.

Batum 3 gazeteciyi çileden çıkardı!
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 02 Temmuz 2011
  • Batum 3 gazeteciyi çileden çıkardı! için yorumlar kapalı
  • 330 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum’un söylediği sözler HaberTürk ekranını bir anda karıştırdı.

Batum konuklardan Fikri Akyüz, Lale Kemal ve Nasuhi Güngör’ü hedef alınca sert tepkiyle karşılaştı.

Batum’un ‘Lale Hanım gibi gazeteciler olduğu sğrece AKP tabi ki mağrur olacak’ diyerek tartışmanın fitilini ateşledi. ‘Saygıyı hakeden gazetecilere gösteririm siz haketmiyorsunuz’ diyen Batum, ‘AKP sizi buralara salmasın’ sözüyle gazetecileri adeta çıldırttı.

Taraf yazarı Lale Kemal, Star yazarı Nasuhi Güngör ve Aktüel yazarı Fikri Akyüz, canlı yayın devam ederken koltuklarının kalkıp yayını terk ettiler. Nasuhi Güngör, “Bu kadar saygısızlığa kimse katlanmak zorunda değil” diyerek yaka mikrofonunu çıkarıp yayını terk edince, Lale Kemal de yerinden kalkıp aynı tepkiyi gösterdi. Fikri Akyüz de yerinden kalkarak Batum’a “hocam diyordum artık onu da demiyorum. Benim hukuk fakültesinden hocamdınız. Meğer bize bambaşka şeyler anlatmışsınız” diyerek tepkisini gösterdi. Batum da Akyüz’e “Fikri sen hukukçusun Ben seni kovmuyorum” dediği esnada çaresizlik içindeki Didem Arslan reklama gitti.

İşte o anlar:


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ