Haber 16

Baykal CHP’yi fena karıştırdı!

Baykal’ın gazeteler üzerinden kurultay istemesi, CHP’de kavga çıkardı. Önder Sav bu isteği “hırs ve fantezi” sözleriyle karşılarken, Kılıçdaroğlu serinkanlı durdu.

  • Politika / Son Dakika
  • 17 Eylül 2010
  • Baykal CHP’yi fena karıştırdı! için yorumlar kapalı
  • 332 KEZ OKUNDU

CHP eski lideri Deniz Baykal’ın gazetelere yaptığı bomba açıklamalar, CHP Genel Merkezi’ni karıştırdı. Baykal’ın kurultay istemesi ve isim vermeden Genel Sekreter Önder Sav’a yönelik eleştirilerde bulunması anında karşılık gördü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, serinkanlı durdu ve “Gandi üslubu”yla “Bu tartışmalarda taraf olmam” dedi. Sav ise açtı ağzını yumdu gözünü ve eski arkadaşı Baykal’ı, “Hırs ve fantezi” içinde olmakla suçladı.   

DENİZ BAYKAL’IN HIRSI VE FANTEZİLERİ


CHP Genel Sekreteri Önder Sav, NTV canlı yayınında Deniz Baykal’a şu sözlerle seslendi:


“Son açıklamaları kişisel hırs olarak görüyorum, bunun dışında CHP yöneticileri olarak bir makinenin ahenkli dişlileri gibi çalışarak, geleceği süratle hazırlamakla meşgulüz. Bunun dışında da hiçbir şeyle meşgul değiliz, kurultay fantezileriyle de meşgul olacak değiliz.

KOLEKSİYON MERAKLILARINA SORUN


Bunun ötesinde herhangi bir kişiye söyleyecek sözüm yoktur, hele hele CHP’de geride bıraktığımız 10 yılla ilgili değerlendirme yapmak bana yakışmaz.


Tüzük 21 Aralık’ta 2008’de değişti, 22 Mayıs’taki kongrede de değişiklik uygulanmadı. Şimdi de uygulanmıyor. Tüzük değişikliğinin önündeki engel ben değilim.

BAYKAL KENDİSİNİ FERAH TUTSUN!


Bugünlerde 100 tane falan anahtar var galiba, anahtarların kimde olduğunu bilmiyorum. Koleksiyon meraklılarına sorun.


Sayın Baykal’ın yıldız tabiriyle neyi kastettiğini anlamadım. CHP’de görev verildiği halde herkes yıldızlaşır, Baykal gönlünü ferah tutsun.”

KILIÇDAROĞLU TEMKİNLİ KONUŞTU

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal’ın açıklamalarıyla ilgili olarak temkinli konuştu: Bu tartışmada taraf değilim….


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ