Haber 16

Baykal nihayet evinden çıktı!

CHP Lideri Deniz Baykal cenaze törenine katılmak için günler sonra evinden çıktı ve kendisini bekleyen gençlerin yanına gitti.

Baykal nihayet evinden çıktı!
  • İslam / Son Dakika
  • 13 Mayıs 2010
  • Baykal nihayet evinden çıktı! için yorumlar kapalı
  • 340 KEZ OKUNDU

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal  günler sonra evinden çıktı. Prof. Dr. Oya Araslı’nın annesinin cenazesine katılmak üzere Ankara’daki  konutundan  çıkan Baykal, evinin önündeki gençlerin yanına gitti. Herkes Baykal’ın ne söyleyeceğine kilitlendi… 


Evinin karşısındaki çadırda ‘açlık grevi’ yapan gençlerle konuşan Baykal, ‘Eyleminize diyecek birşeyim yok ancak açlık grevini bitirin’ dedi.


 Baykal, kendisine destek için eylem  partililere  şunları söyledi: “Partinin geleceğiyle ilgili böyle bir eylem ortaya koymanızı memnuniyetle karşılıyorum. Bunu demokratik anlayış içinde ifade edebilirsiniz. Size verdiğiniz destek için yürekten teşekkür ediyorum. Ama bu eylemi açlık grevi ile desteklemeyin. Bu iyi bir yöntem değil. Bunu bırakın. Burada bulunabilirsiniz, pankartlar açabilirsiniz ama açlık grevine bir ana önce son verin.. Derhal açlık grevine son verin. Aranızda bir değerlendirme yapın ve açlık grevine son verin. Bu desteğinizi çok büyük bir ödül olarak görüyorum. Partimiz için, Türkiye için çok önemli bir eylem ortaya koyuyorsunuz. Türkiye’ye sahip çıktığınızı görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”


Baykal, kaset skandalıyla ilgili olarak da “Merak etmeyin birlikte aydınlatacağız” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ