Haber 16

Baykal’ın görüntülerine Haydar Dümen yorumu

Cinsellik uzmanı Doktor Haydar Duyman, CHP’de deprem etkisi yaratan Deniz Baykal olayını yorumladı.

Baykal’ın görüntülerine Haydar Dümen yorumu
  • İslam / Son Dakika
  • 17 Mayıs 2010
  • Baykal’ın görüntülerine Haydar Dümen yorumu için yorumlar kapalı
  • 331 KEZ OKUNDU


Cinsellik uzmanı Doktor Haydar Dümen, CHP Lideri Deniz Baykal’ı affetmiyor: Bu adam bir halt yedi, acemiliğinden, amatörlüğünden ağzına yüzüne bulaştırdı…

CHP Lideri Deniz Baykal’ı istifayasürükleyen seks skandalı Türkiye gündemini belirlemeye devamediyor. Kasedin internet ortamına düşmesinin ardından süreci soğukkanlılıkla yönetmeye çalışan Baykal’a, siyasi rakiplerinden eleştiriler yöneliyor. partinin belirli bir kesiminden “geri dön” baskısı yapılıyor. Sorunun siyasi boyutu bir yana, bir de olayın cinsel boyutu ve bunun getirdiği soru işaretleri gündem oluşturuyor. Ortada cinsellikle ilgili soru işaretleri oluşunca da, konunun uzmanlarının görüşleri önem kazanıyor.


Habertürk’ten Kutlu Esendemir, Deniz Baykal olayını Dr. Haydar Dümen’e sordu…

Bir hastanız gelip, “Hocam ben evliyim, 73 yaşındayım, bir partinin de genel başanıyım.Bir kadınla sevişme görünüm internete düştü. Mahvoldum,bunalımdayım” deseydi, öneriniz ne olurdu?


Oğlum, partiden falan çekil. Eşinin gönlünü al, özür dile. Hatta eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir. Onu bir uzmana götür. Bundan dolayı insan boşanmaz. Bu yaştan sonra da evlilik bozulmaz. Sen bu filmin sonuna, “The end” diye yaz. Yeni bir sahne aç kendine. Bu sahne senin kenara çekileceğin, çiftliğin de olabilir. Ailenle mutlu ol. Biz, sizin etek dedikodularınızı, uçkurlarınızı ya da savunmalarınızı dinlemek zorunda değiliz. Bu, ülkeye zarar verir. Olay olmuş da, olmamış da olabilir. Beni ilgilendirmiyor. Bir kenara çekilip kendi düzenin içerisinde, spekülasyonlara yer vermeyecek bir ortam hazırlamanı istiyorum” derdim.


Ya, “Yaşadığım travmayı nasıl atlatacağım Haydar Bey?”


Kendini yüce şeylere ada. Bak; doğrusunu yapıp politikayı da bıraktın. Türk politika tarihini yaz. Fikir hayatında üretim aşamasında geleceğe imtza at. Bakın; bugün Baykal ölse 100 yıl sonra kimse onu hatılamayacak. Ama bugün Baykal’ın evrensel 2 kitabı olsa 500 yıl sonra bile biri o kitabı görecek, hatırlayacak. Hatırlanıyorsanız, yaşıyorsunuz demektir.


Bu tür bir skandalın ardından kişinin cinsel yaşamı nasıl etkilenir?


(Gülüyor) Partnere bağlı. Kudurmuşla denir ya bir atasözünde. Göz var mı göz? Kulak da var. Korku da, varlık da var. Karşıda da eşeği baştan çıkartan sıpanın kuyruk sallaması var. Anadolu’daki söylemle. Diren diren diren. Yüz kişi direndi, bir kişi direnmeyiverdi. Olur ama büyüklerin, başımızdakilerin buna hakkı yok.


Ya görüntüyü çekenlerin durumu ne?


Haa! Politik orgazm içinde onlar. “Türkiye’yi kurtardık” diye uçuyorlardır. Büyük ödül alıyorlardır ya da alacaklardır.


Yaşlılara motivasyonu olmuş mudur Baykal vakasının?


Yok yahu! Bunlar ilkel motiflerin mastürbasyonuna yol açar. Söylerken tatmin olur. Yaşlılar viagrayı buluyor ama kadını bulamıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ