Haber 16

BDP’liler operasyonlara tepki gösterdiler

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van İl Örgütü, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya yönelik…

BDP’liler operasyonlara tepki gösterdiler
  • Gündem / Son Dakika
  • 19 Ağustos 2011
  • BDP’liler operasyonlara tepki gösterdiler için yorumlar kapalı
  • 224 KEZ OKUNDU

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van İl Örgütü, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarına tepki gösterdi.


BDP Van İl Örgütü önünde bir araya gelen ve aralarında BDP Van Milletvekili Nazmi Gür, BDP’li Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Bostaniçi Belde Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş ile BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş’in de bulunduğu kabalık, yürüyüş düzenledi. Yürüyüşte İran hükümeti ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde ve Abdullah Öcalan lehinde sloganlar atıldı.


CANİŞ’TEN AK PARTİ’YE UYARI


Caniş, “Bizler buradan AK Parti ve devlet yetkililerin sesleniyoruz, unutmayalım ki Kürtler 90’lı yıllarda ki Kürtler değillerdir. Sizler Kürtlerin üzerine gelirseniz Kürtler bunun cevabını çok iyi şekilde vereceklerdir” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Terörle arasına mesafe koymayanlar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecekler’ sözüne de göndermede bulunan BDP Van İl Başkanı Caniş, “Biz de buradan diyoruz ki, aslında sizler Kürtlerle bu sorunu çözmek istiyorsanız özel savaş aygıtlarıyla, milliyetçilerle ve faşistlerle kendi aranıza mesafe koymalısınız. Kürtler bu söylemlerden korkmazlar ve bu haklı söylemelerini sonuna kadar devam ettireceklerdir.” açıklamasında bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ