Haber 16

Bilecik’te trenler kafa kafaya çarpıştı

Bilecik’te iki yolcu treni kafa kafaya çarpıştı. Kazada ölü ve yaralı olduğu söyleniyor. Kurtarma ekipleri olay yerinde!



Bilecik’in Osmaneli ilçesi yakınlarında 2 tren kafa kafaya çarpıştı. Bir makinist öldü.



İstanbul-Eskişehir ve Eskişehir-İstanbul seferlerini yapan Eskişehir Ekspresi’nin merkeze bağlı Bayırköy-Vezirhan beldeleri arasında çarpıştığı bildirildi.

İstanbul ve Eskişehir arasında karşılıklı sefer yapan Eskişehir Ekpresi saat 10.05’te Bayırköy-Vezirhan beldeleri arasında çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre, trenin ilk vagonlarında bulunan bazı yolcular yaralandı. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Ekipler vagon içinde sıkışan bazı yolcuları kurtarmaya çalışıyor.

Vagonlarda raydan çıkma ve devrilme olayının olmadığı bildirildi.


Ulaştırma Bakanlığı da kazada 1 makinistin öldüğü 2 personelin yaralandığı yönünde bir açıklama yaptı.


KAZANIN SEBEBİ KIRMIZI IŞIK İHLALİ


Her iki trenin de Eskişehir Ekspresi isimli trenler olduğu, Haydarpaşa-Eskişehir seferini yapan trenin kırmızı ışık ihlali yaparak Eskişehir-Haydarpaşa seferini yapan trene çarptığı ve kazaya sebep olduğu belirtildi.


TREN YOLCUSU ANLATTI


Tren yolcularından Serhat Görmüş şunları söyledi: “Eskişehir’den İstanbul’a giderken birden bir gürültü geldi vagonlar geriye doğru kaydı. İnip baktığımızda karşıdan gelen trenin 3 vagonunun raydan çıktığını gördük. Bizim trende 1 vagon raydan çıkmıştı. Ben ortalardaydım bizim vagonda herhangi bir sorun yok ama öndeki vagonlarda ölü olduğunu söylüyorlar.”


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ