Haber 16

Bir kediden insanlık dersi!

Bir köpeğin ölen eşini metrelerce taşıdığını görmüştük ancak böylesi sanırız ilk kez görüntülendi! İşte kalp masajı yapan kedinin görüntüleri..

Bir kediden insanlık dersi!
  • İslam / Son Dakika
  • 21 Nisan 2010
  • Bir kediden insanlık dersi! için yorumlar kapalı
  • 349 KEZ OKUNDU

Antalya’da sokak kedisinin, cadde ortasında otomobil çarpan dişisini hayata döndürmek için kalp masajı yaparcasına göğsüne patileriyle dokunup  saatlerce  başında nöbet tutması görenleri şaşırttı.


 Antalya’nın merkezindeki Kızılsaray Mahallesi 76 Sokak’ta dün öğleden sonra bir otomobilin çarpması sonucu can çekişen dişi kedinin başında,  erkeği  saatlerce nöbet tuttu.


Ön patileriyle dişinin kalbinin bulunduğu yere yumuşak ritimle sürekli dokunan sokak kedisi, bu işlemi aralıklarla 2 saat boyunca sürdürdü.


Park etmiş iki otomobilin ortasında yaşanan bu durumu fark eden mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Alkaya ile Ulviye Sevinç yardım etmek istedi, fakat kedi buna izin vermedi.


 Çare olarak aranan Antalya Veterinerler Odası Başkanı Muammer Saygılı, bir meslektaşıyla olay yerine geldi. Telefonla aranıp durum söylendiğinde erkek kedinin kalp masajı yaptığına inanmadığını vurgulayan Saygılı, gözleriyle  gördüğünde  de şaşırdığını itiraf etti.


Mesleğinde 31 yılı geride bırakan Saygılı, daha önce buna benzer bir olayı duymadığını belirtti. Ameliyathaneye getirilen dişi kedi hayata döndürülemedi.


Görüntüleri izlemek için TIKLAYIN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ