Haber 16

BJK’ye güldü kendi başına geldi!

FB Başkanı Yıldırım’ın kızı Gülşah’ın Murat Gordi’nin düğününde Beşiktaş’ın Manisaspor’a 3-2 yenildiğini duyan GS Başkanı Polat’ın sorusu herkesi güldürdü ama ertesi gün kendi takımı faciaya uğradı.

BJK’ye güldü kendi başına geldi!
  • Son Dakika / Spor
  • 18 Ekim 2010
  • BJK’ye güldü kendi başına geldi! için yorumlar kapalı
  • 292 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah’ın Murat Gordi ile dünya evine girdiği düğünün tek kelimeyle muhteşem olduğunu belirten Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin, dekorları, ambiyansı, katılanlarıyla Fransa’da yapılan sosyete düğünlerini aratmadığını belirttiği yazısında düğünde herkesin Başiktaş’ın kendi sahasında Manisaspor’a 3-2 yenilmesini konuştuğunu yazdı.


Akşam gazetesinin sürmanşetten yandaki resimdeki fotomontajla anons ettiği köşe yazısında Alaattin Metin,  “Kartal’ın Manisa’ya 3-2 yenildiğini duyan Adnan Polat’ın sorusu protokol masasını kahkahaya boğdu: Dream Team’e (Rüya Takım) ne oldu?” Aradan 24 saat geçmeden aynı kabusu bu kez Ankaragücü önünde Cimbom yaşadı” diyor…


FENERBAHÇELİLER TEMKİNLİYDİ


Yazarın köşesinde yer alan bilgilere göre Fenerbahçeliler sevindi ama tekmini elden bırakmadı: 


F.Bahçe asbaşkanı bana şöyle dedi:
‘Adnan Polat’la skoru duyduğumuz vakit Galatasaray Başkanı ‘Dream Team’e (Rüya Takım) ne oldu’ dedi’. O an aklımıza Aziz Yıldırım’ın günlerce tartışılan ‘Beşiktaş çağ atlamış, öyle mi’ sözü geldi ve etrafımızda bulunan birçok konuk Fenerbahçe Başkanı’nı ‘Çok haklıymış’ diye takdir etti.


ÖNCE KONYA’YI BİR YENELİM!


Daha sonra Aziz Yıldırım’a Beşiktaş’ın Manisa yenilgisini sorduk. Fenerbahçe Başkanı kısa bir yorum yaptı:


‘Bİz kendi işimize bakalım. Bizim için Konya maçı çok önemli. Buradan alacağımız üç puanın arkasından Galatasaray maçına ciddiyetle çıkmalıyız. Bursa ile birlikte bu üç 90 dakika bizim yolumuzu çok açar’ cevabını verdi. F.Bahçeli yöneticilerin çoğu da Beşikaş’ın puan kaybetmesinden, aradaki farkın azalmasından mutluydu. Ama hepsinin söylediği aynı söz vardı: ‘Biz kendi işimize bakalım, Konya maçı çok önemli’.

(Haber 7)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ