Haber 16

Bölüm dizi izle

Kanal D’de yeni yayın döneminde, başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen ve Maral Üner’in paylaştıkları “Veda” adlı yeni bir dönem dizisi başlıyor.

Bölüm dizi izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 27 Ağustos 2012
  • Bölüm dizi izle için yorumlar kapalı
  • 589 KEZ OKUNDU

Bölüm dizi izle Kanal D’de yeni yayın döneminde, başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen ve Maral Üner’in paylaştıkları “Veda” adlı yeni bir dönem dizisi başlıyor.

Bölüm dizi izle Yapımını Medyapım’ın, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Merve Girgin’in yaptığı, senaryosunu Sündüz Haşar’ın kaleme aldığı, müziklerini de Zülfü Livaneli’nin yaptığı, Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan “Veda”da; Osmanlı İmparatorluğu’nun son günlerinde, işgal altındaki İstanbul’da bir konakta yaşananlar anlatılıyor. Son Maliye Nazırı ve ailesi aracılığıyla o dönemin resmini de çizen “Veda”; sürükleyici hikayesi, güçlü oyuncu kadrosu ve rejisiyle, ilk bölümden itibaren yeni yayın döneminde milyonların yeni ekran gözdesi olmaya aday.

Bölüm dizi izle İşte “Veda”nın dev oyuncu kadrosu
Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çeken “Veda”da; Mehmet Aslantuğ, Fahriye Evcen ve Maral Üner’in yanı sıra; Jale Arıkan,Burak Yamantürk, Burç Kümbetlioğlu, Alma Terzic, Sevda Erginci, Melike Zeynep Atış, Volga Sorgu Tekinoğlu, Alize Gördüm, Gülşah Fırıncıoğlu ,Birgül Ulusoy, Hikmet Karagöz, Nalan Yavuz, Irmak Örnek,Gazi Şeker ve Tansu Taşanlar da rol alıyor.

Bölüm dizi izle Bölüm dizi izle

Yapım :Medyapım
Yapımcı :Fatih Aksoy
Yürütücü Yapımcı :Sibel Tuna
Yönetmen :Merve Girgin
Görüntü Yönetmeni :Barış Milan
Genel Koordinatör :Taylan Demir
Sanat Yönetmeni :Esra Oral
Kostüm Tasarım :Serdar Başbuğ
Yardımcı Yönetmen :Koray Kerimoğlu
Senaryo :Sündüz Haşar
Müzik :Zülfü Livaneli
Oyuncular :Mehmet Aslantuğ (Mehmet Reşat), Fahriye Evcen (Mehpare), Maral Üner (Saraylı Hanım), Jale Arıkan (Behice),Burak Yamantürk (Kemal), Burç Kümbetlioğlu (Dr.Mahir),Alma Terzic (Eirene), Sevda Erginci (Lamia), Melike Zeynep Atış (İsmet), Volga Sorgu Tekinoğlu (Macit), Alize Gördüm (Meziyet), Gülşah Fırıncıoğlu (Mualla),Birgül Ulusoy (Didar), Hikmet Karagöz (Hüsnü Efendi), Nalan Yavuz (Gülfidan), Irmak Örnek (Ayşe),Gazi Şeker (Zeki Bey), Tansu Taşanlar (Sinan)

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ