Haber 16

Böyle espri mi olur!-VİDEO

Domuz gribi haritası hakkında tuhaf espri.. Prof. Dr. Küçükusta canlı yayında öyle bir yorumda bulundu ki.

Böyle espri mi olur!-VİDEO
  • Gündem / Son Dakika
  • 26 Kasım 2009
  • Böyle espri mi olur!-VİDEO için yorumlar kapalı
  • 400 KEZ OKUNDU

Domuz gribi haritasında soğuk şaka.. Kanal D’de yayınlanan ve Abbas Güçlü’nün sunduğu ‘Genç Bakış’ta Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta’nın esprisi tartışılıyor..

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, canlı yayında gösterilen domuz gribi haritası için “AK Parti’nin oy aldığı yerler” dedi.

Küçükusta buz gibi esprinin ardından haritanın yanlış olduğunu açıkladı.. Küçükusta’ya göre ölü sayısı daha çok ve her bölgede görülüyor.

Abbas Güçlü hastalık nedeniyle hayatını kaybedenlerin dağılımını gösteren haritayı gösterdi.

BAZI BÖLGELERDE HİÇ YOK NEDEN?

Güçlü, “Çok ilginç bir harita. Burada domuz gribi çıkan kaç kişinin olduğu yerleri gösteriyor. Yeşil yerler buralarda yoğunlaşmış ve bazı bölgelerde hiç yok. Neden?” diyo sordu.


“AK PARTİ’NİN OY ALDIĞI YERLER”


Küçükusta’nın esprili cevabı şaşırttı: “AK Parti’nin oy aldığı yerler..” Bu sözler stüdyodakileri güldürdü. Gençler alkışladı, konuklar tebessüm etti. Abbas Güçlü “Bölgesel özelliği var mı hocam?” diye sordu.


HARİTA YANLIŞ

Tuhaf espri sonrası durumu toparlayan Küçükusta, “100 vakayla karar vermek yanlış. Gösterdiğiniz şey yanlış.. Ölen çok daha fazladır bence. Bunu bilmiyoruz. Karadeniz’de hiç yok çünkü orada hiç test yapılmamış” diyerek haritanın yanlış olduğunu söyledi..


İŞTE O ANLAR




İŞTE DOMUZ GRİBİ HARİTASI

 


internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ