Haber 16

Bu Bayram Çok Etkiledi

BBP Lideri Yalçın Topçu, göğsüm kabarıyor dedi ve o duygulu manzarayı anlattı

Bu Bayram Çok Etkiledi
  • Gündem / Son Dakika
  • 18 Kasım 2010
  • Bu Bayram Çok Etkiledi için yorumlar kapalı
  • 292 KEZ OKUNDU

Büyük Birlik Partisi Genel BaşkanıYalçın Topçu ve beraberindeki partililer Pakistan’da yardıma muhtaç insanları ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.

Kurban kesim noktasında Pakistanlılarla biraraya gelen Topçu, vatandaşların bayramını kutludı. Kendi kurbanını da burada kesen Topçu,
BBP‘nin düzenlediği yardım kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belrterek, yüzlerce kurbanınTürkiye ve Pakistan arasında gönül köprüsü kurduğunu belirtti. Yardım paketlerinden alan Pakistanlı vatandaşlar partililere teşekkür etti.

Topçu daha sonra kesim noktasından ayrılarak Kalabat’ta bulunan Mevlana Celalettin Rumi Okulu’nu ziyaret etti, 735 öğrencinin bulunduğu okulda öğrencilere bayram harçlığı ve et dağıtımı yaptı. Öğrencilerin harçlık sonrası sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Uzun kuyrukların oluştuğu dağıtım Pakistanlıların yüzünü güldürdü. Topçu okula irişinde öğrencilerin başına çiçek atmalarıyla karşılandı. Merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu ve Türk bayraklarını sallayan Pakistanlı öğrenciler hep bir ağızdan Yaşasın Türkiye sloganı attı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ