Haber 16

Bu cumartesiye DİKKAT!

Ocak ayında kış yüzünü gösterdi… Soğuk insanın resmen içine işliyor… Peki ne zamana kadar üşüyeceğiz? Soğuklar ne zamana kadar sürecek?

Bu cumartesiye DİKKAT!
  • İslam / Son Dakika
  • 21 Ocak 2010
  • Bu cumartesiye DİKKAT! için yorumlar kapalı
  • 324 KEZ OKUNDU


Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde yağışlı hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar inmeye devam ediyor. İstanbul’da kar yağışı perşembe gününe kadar aralıklarla devam edecek.

Ancak esas yağış cumartesi günü bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren Sibirya üzerinden gelecek soğuk hava ve tipi şeklindeki yoğun kar kentte etkili olacak. UKOME de alarma geçti. İstanbul Valisi Muammer Güler yaptığı açıklamada, kar yağışını dört gözle beklediklerini belirterek şöyle konuştu: ‘Hafta sonu daha yoğun kar yağışı bekliyoruz. Tüm kurumlar tedbirlerini aldı. Trafikle ilgili gerekli önlemler alındı ve uyarılar yapıldı.’ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise sürücülerin gizli buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını istedi.

ANKARA DONACAK

Başkentte de ekipler, kar yağışına karşı alarma geçti. Gece saatlerinde başlayacak olan yağışların, sabah saatlerinde de sürmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri don ve buzlanmaya karşı vatandaşı uyarıyor.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ