Haber 16

Bu gözaltı Sabahat Tuncel’i çok sarstı

Diyarbakır ve Batman’da yapıan operasyonlarda Sabahat Tncel’in kardeşi ile birlikte 17 kişi gözaltına alındı…

Bu gözaltı Sabahat Tuncel’i çok sarstı
  • Gündem / Son Dakika
  • 16 Aralık 2011
  • Bu gözaltı Sabahat Tuncel’i çok sarstı için yorumlar kapalı
  • 283 KEZ OKUNDU

Batman’da, terör örgütü üst yapılanmasının finans kaynaklarını mercek altına alan savcılık sabah saatlerinde düğmeye bastı.


Terör örgütü üst yapılanmasıyla bağlantılı olarak belediye ihalelerine giren ve usulsüzlük yaptıkları iddia edilen 17 kişi Batman ve Diyarbakır’da gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında BDP’li Milletvekili Sabahat Tuncel’in kardeşi de bulunuyor.


Savclığın talimatıyla Batman ve Diyarbakır’da belediye ihalelerine giren ve usulsüzlük yaptıkları iddia edilen şirketlere operasyon düzenlendi.


TUNCEL’İN KARDEŞİ DAHİL 17 KİŞİ GÖZALTINDA


Operasyon kapsamında Batman Belediyesi’nde yapılan aramada bazı evraklara el kondu. İlk belirlemelere göre 17 kişi gözaltına alındı.


Gözaltına alınanlar arasında BDP’li Milletvekili Sabahat Tuncel’in kardeşi de bulunuyor. Operasyon devam ediyor.


SİİRT’TE 19 GÖZALTI


Öte yandan, Siirt’in Kurtalan ilçesinde terör örgütünün üst yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında BDP’li yöneticilerin de bulunduğu 19 kişi gözalına alındı.


PKK’LILARI KAÇIRMAK İÇİN MAKAM OTOSU KULLANMIŞTI


Sabahat Tuncel, Kocaeli’de Deniz otobüsünü kaçıran canlı bombanın polis tarafından aranan kız kardeşine refakat ederken görüntülenmişti. Tuncel’in bu görüntüleri henüz etkisini yitirmeden bir başka görüntü yine kamuoyunda büyük ses getirmişti.


Tuncel’in, terör örgütünün şehir merkezlerinde illegal eylemler yapmak için oluşturduğu gençlik yapısı ÖSB’nin (Öz Savunma Birlikleri) İl ve Ülke sorumlularıyla sık sık bir araya geldiği belirlenmişti.


ÖSB’nin ülke sorumlusu PKK üyesi Cafer Ateş’in Ankara Çankaya’da farklı kafelerde farklı tarihlerde BDP Milletvekilleri Tuncel ve Ayla Akat Ata ile bir araya geldiğini gösteren fotoğraflar ortaya çıkmıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ