Haber 16

Bu nasıl annelik?

Çocuklarına annelik etmeyen, onları aç, susuz, parasız bir şekilde, hayvan leşleriyle evde bırakıp partilere giden anneye iki yıl hapis cezası verildi

Bu nasıl annelik?
  • Gündem / Son Dakika
  • 20 Ekim 2012
  • Bu nasıl annelik? için yorumlar kapalı
  • 305 KEZ OKUNDU

ngiltere bu kadını konuşuyor! Çocuklarını, yaşadıkları ‘çöp ev’de aç, susuz, parasız ve ölü hayvanlarla yalnız bırakıp partiye giden anne, iki yıl hapis cezası aldı. Hayatını barmaid’lik yaparak kazanan 33 yaşındaki kadın, hiç temizlemediği ve yemek pişirmediği evinde iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu.

EVDE HAYVAN ÖLÜLERİ VAR
10 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki kızını evde bir papağan ve bir köpek leşi, hayvan pislikleri, küflenmiş yiyecekler, çöp torbaları ve yaşanması mümkün olmayan derecede hijyenden uzak evinde yalnız bırakıp her gece partilere ve içki içmeye giden kadının, kendi kız kardeşini de kölesi gibi kullandığı ortaya çıktı. Mahkemeye sunulan raporda odalardan birinin birkaç santimetrelik suyla kaplı olduğu, diğer odaların da pis giysiler ve çöp torbalarıyla dolu olduğu yazıyordu.

HAKİM BİLE ŞAŞIRDI
Giyecek temiz giysileri olmayan ve annelerini asla yemek yaparken görmediklerini söyleyen çocuklar, dışarıdan söyledikleri hazır yemeklerle yaşıyordu. Zalim anne ise kazandığı tüm parayı kendine yeni giysiler almak ve partilere gitmek için harcıyordu. Kadını tutuklandığında polise hiç parası olmadığını söylemiş ancak üzerinden 400 sterlin nakit para çıkmıştı.

Kadına iki yıllık hapis cezası veren hakim Simon Jack, hayatında böyle bir ev görmediğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ