Haber 16

Bülent Arınç o adamı anmak bile istemedi!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütü başı Abdullah Öcalan’ın, internet sitelerine…

Bülent Arınç o adamı anmak bile istemedi!
  • Gündem / Son Dakika
  • 07 Mayıs 2011
  • Bülent Arınç o adamı anmak bile istemedi! için yorumlar kapalı
  • 258 KEZ OKUNDU

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütü başı Abdullah Öcalan’ın, internet sitelerine de yansıyan sözleriyle ilgili soru yönelten gazeteciye, ”O adamın ismini anarak başlama bu sabah” dedi.


Arınç, Birlik Vakfı Bursa Şubesince verilen kahvaltı öncesinde bir gazetecinin soru yöneltmek istemesi üzerine, ”Dün akşamki sorudan başlamayacaksınız inşallah” diye konuştu.


Gazeteciden ”Evet, efendim” yanıtını alan Arınç, ”Başlama. O adamın ismini anarak başlama bu sabah. Bu sabah, güzel bir sabah. Birlik Vakfında kahvaltımız olacak, güzel bir soruyla başlayın, isterseniz Hıdırellez ile” dedi.


Arınç, gazetecinin ”Ben yine de sormak istiyorum” demesi üzerine, ”Güne güzel başlayalım” diye konuştu.


Başka bir gazetecinin, ”Bugün gazetelerin manşetlerinde bu konu var” hatırlatmasına karşılık Arınç, ”Ne var? Hıdırellez kutlamaları mı? Bütün gün beraberiz” dedi.


Öcalan’ da Aysel Tuğluk gibi kötü şeyler söylemişti. Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen ANF’de yer alan demeçte Öcalan bakın ne diyordu?


ÖCALAN: YA MÜZAKERE YA KIYAMET


“15 Haziran son tarihtir. 15 Haziran’dan sonra ya anlamlı bir müzakere dönemi başlar ya da büyük bir savaş başlar, kıyamet kopar. Her ikisi de çok büyük olur. Müzakere olursa büyük ve anlamlı bir müzakere olur, savaş olursa da büyük bir savaş olur. Her ikisi de büyüktür, anlamlıdır ve kutsaldır.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ