Haber 16

Bursa örnek kent

Bursanın güvenlikte en huzurlu kentler arasında bulunduğunu belirten Vali Harput, Ülkemizin dört bir yanından gelen milyonlarca insanın kardeşçe yaşadığı bu kent, ülkemize örnek bir kenttir dedi.

  • Gündem / Son Dakika
  • 24 Temmuz 2012
  • Bursa örnek kent için yorumlar kapalı
  • 285 KEZ OKUNDU

Emniyet ve asayişin, Bursa’nın en önemli konusu olduğunu dile getiren Vali Şahabettin Harput, Bursa’da 3 milyon insanın huzur içinde yarınından emin yaşaması, ticaretini, seyahatini herhangi bir endişe olmadan sürdürebilmesi, yatırımları rahat bir şekilde yapabilmesi, yarınlara yönelik somut ve önemli adımlar atabilmesinin, kentin huzur ve güvenliği ile doğrudan orantılı olduğunu ifade etti.

 
BAŞARI BELGESİ VERDİ…
 
İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak’a başarı belgesi verdi. Bursa’nın huzur ve güvenlikte en huzurlu kentleri arasında olduğunu kaydeden Vali Harput, “Sanayisi, turizmi, tarımı, ticareti ve ülkemizin dört bir yanından gelen milyonlarca insanın kardeşçe yaşadığı bu kent, ülkemize örnek bir kenttir” ifadelerini kullandı.
 
Harput sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Huzur ve güvenin temininde, hiç şüphesiz Bursalı vatandaşlarımın göstermiş olduğu dayanışma, yardımlaşma, devleti ile bütünleşme, kenetlenme bizim için fevkalade önemli ve değerli. Ben Teşkilatımızın üstün gayretlerini, başarılarını hep takdir ediyorum. Bu günde iki güzide teşkilatımızın başı olan İl Emniyet Müdürümüz ve İl Jandarma Komutanımızı, başarılı çalışmalarının sonucu olarak Başarı Belgesi ile ödüllendiriyorum.”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ