Haber 16

Bursa’da ameliyatsız yüz germe operasyonları

Bursa’da ameliyatsız yüz germe operasyonları
  • Gündem / Son Dakika
  • 12 Eylül 2022
  • Bursa’da ameliyatsız yüz germe operasyonları için yorumlar kapalı
  • 1.259 KEZ OKUNDU

Yüz gerdirme (facelift) operasyonları, genellikle ayaktan tedavi prosedürleri ile yapılır. Yani çoğunlukla lokal anestezi yeterli gelecek, genel anestezi yalnızca gerektiğinde kullanılacaktır. Yüz gerdirme operasyonu 2 ila 5 saat arasında sürebilir. Yüz gerdiren kişi, aynı gün ameliyattan sonra evine dönebilir ve normal hayatına devam edebilir. Geleneksel bir yüz gerdirme operasyonunda, cerrah kulak arkasından saçlı deri içine kadar, saç çizgisi boyunca uzanan (kulağın önünde kalan) bir kesi yapar. Cerrah, cildi yüz kasları ve cilt altındaki yağlardan kaldırır, cildi yavaşça yukarıya ve arkaya doğru çeker ve fazla cildi çıkarır. Böylelikle yüzün daha derin dokularını sıkıştırır. Deriyi ve boynun derin dokusunu sıkmak için çenenin altında küçük bir kesik de yapılabilir.

Yüz gerdirme nedir?

Şuan yeni son teknoloji Fransız ip askısı yöntemleri ile bu tür ameliyatsız operasyonlar yapmaktayız. Yüz gerdirme operasyonları, pürüzsüz, kırışıksız ve daha genç bir görünüm yaratmayı amaçlar. Diğer bir deyişle, bu operasyon cildi düzleştirir ve yaşlanma etkilerini ortadan kaldırır. Bir liste haline gösterecek olursak:

• Sarkmış cildi toparlar ve gerdirir
• Çene çizgisi etrafındaki yanakların sarkıklığını azaltır
• Ağzın köşelerini kaldırır
• Yanaklar ve dudaklar arasındaki kırışıklıkları azaltır.

Yüz gerdirme Bursa

Kulağın önündeki ve arkasındaki kesikler fark edilir nitelikte değildir. Hızlı bir şekilde iyileşirler ve geride iz bırakmazlar. Nitekim konumları itibariyle onları görmek de zaten mümkün değildir. En iyi sonuçları elde etmek için, bir kişinin yüz gerdirme ile birlikte boyun kaldırma, göz kapağı ameliyatı, yağ alınması, yanak yağının alınması, alın kaldırması, kaş kaldırması, kimyasal veya lazer peeling ve yanak/çene implantları gibi ek prosedürlere ihtiyacı olabilir. Dermaclinic, profesyonel kadrosu ile tüm yüz gerdirme operasyonlarını Bursa halkına sunmaya hazırdır. Yüz gerdirme Bursa merkezleri arasında, Dermaclinic en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Detaylı bilgi için https://www.dermaclinic.com.tr/bursa-ameliyatsiz-yuz-germe/

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ