Haber 16

Bursa’da Karting Heyecanı

Bursa’da Karting Heyecanı
  • Spor
  • 05 Kasım 2021
  • Bursa’da Karting Heyecanı için yorumlar kapalı
  • 283 KEZ OKUNDU

Türkiye’nin en büyük amatör karting şampiyonası olan Red Bull Kart Fight’ın Bursa elemeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapıldı.

TOSFED ortaklığında gerçekleştirilen turnuvada Türkiye’nin 15 şehrindeki 20 noktada elemelere yüzlerce kişi başvururken, Türkiye’nin en hızlısını bulmak için heyecan da devam ediyor. 11 Ekim’de İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa’da başlayan Red Bull Kart Fight elemelerinin Bursa ayağı da çekişmeli yarışlara sahne oldu.

Pistteki en hızlı süreyi elinde bulunduran 1 genel katılımcı ve 1 üniversiteli yarışçı finale ismini yazdırarak, 14 Kasım’da Tuzla Karting Park’ta düzenlenecek dev finalde Türkiye Şampiyonu olmaya çalışacak. Türkiye şampiyonu ise Avusturya’daki Red Bull Ring Pisti’nde eşsiz bir motor sporları deneyimi yaşayacak.

Red Bull Kart Fight elemeleri 7 Kasım’da sona erecek ve 15 şehirde 20 noktada gerçekleştirilen yarışlarda 40 finalist şampiyonluk hayallerini sürdürecek. Bursa’da yapılan elemelere Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım desteği ile katılan gençler de Türkiye şampiyonasına gidebilmek için tüm hünerlerini sergiledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ